Alles in 1 Aalsum Check alle providers en ontvang een voordeel tot €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Aalsum vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe trouwe internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor onze studie, thuiswerken, uploaden van bestanden, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Middels deze website tref je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, vooruitkijken, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Jij spot daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Aalsum. Start met vergelijken en bespaar zo €51 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met allesin1prijzen.nl ontdek jij handige details en tips over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Aalsum.

Alle leveranciers

Vergelijk de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot maximaal 100 mb/s plus handige interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €89 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 alles apart Caiway.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor het gros van de consumenten te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Aalsum heeft maar 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Essentieel voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Aalsum aanwezig? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelen Nadelig Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Aalsum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Online.nl, Vodafone) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel providers zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw aanstaande provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- internet en tv abonnement. Verder regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, KPN, Vodafone geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Aalsum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers beloven steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, Social, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Film1 of NPO. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Zwiggelte.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Aalsum. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in omgeving Dongeradeel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript check je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt producten nodig als modems, routers, data-kabels? Geen interesse in de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals begin gemist, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Disney Junior. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Aalsum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, PC, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere zenders als National Geographic Channel Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal internetproviders kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle organisaties bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk aan kanalen als SBS9. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Gelre TV en internationale zenders als Ketnet/OP12. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met meerdere zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het TGRT EU tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Aalsum


Internet en tv vergelijken in Aalsum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Aalsum. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (uitzending gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Programma gemist
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Uitzending gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Gratis telefoonnummer
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Interactieve televisie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Gratis nummerbehoud
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Optionele zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Top verbinding
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Snel en betrouwbaar
Introductiekorting


Youfone

Met YoufoneTV app
Moeiteloos overstappen
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gratis telefoonnummer
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Met installatie garantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Alle bekende tv-zenders
Introductie-aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Aalsum

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van Dongeradeel zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is vliegensvlug (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Aalsum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Zuiderwoude.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Aalsum.