Alles in 1 Achlum Ontdek alle providers en profiteer van kortingen tot €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Achlum vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en solide aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, downloaden van bestanden, onze studie, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Door onze postcodetool check je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Achlum. Op die manier bespaar je al gauw €96 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Met behulp van deze website check je uitvoerige informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Achlum.

Alle internet-aanbieders

Vind de deals van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden van 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €67 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn genres van breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 vergelijken Reggefiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor vrijwel alle woningen toegankelijk. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Achlum heeft slechts een paar kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? D.m.v. internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Vereist voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Achlum verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Gunstig Nadeel Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Achlum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen verschaffen een overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor de afhandeling. Denk aan het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Eveneens letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Vodafone, Tele2, Ziggo, XS4ALL, KPN geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Noemenswaardig: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Achlum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Dankzij zulke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen supersnelle internetpakketten. Veelal 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder vind jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis tref je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien om en nabij 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, E-bankieren, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op Videoland of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Gelderland.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Achlum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in regio Franekeradeel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website vind je gemakkelijk & snel de providers. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor diensten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn modules als vooruitkijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Extreme Sports Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Achlum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , PC, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 5.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de partijen kan dit max. 48 uur. Bij andere alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Internet bedrijven bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals NET 5. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omroep RTM en je kunt kiezen voor 192TV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten evenals Fox Sports of het Private Spice kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Achlum


Internet en tv vergelijken in Achlum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Achlum. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Gratis telefoonnummer
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Installatiemonteur mogelijk
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Glasvezel internet
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Gratis telefoonnummer
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Heldere voorwaarden
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Topkwaliteit TV
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Gratis modem
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Moeiteloos overstappen
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Met YoufoneTV app
Supersnel via Glas
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Glasvezel internet
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Ruime keuze
Maximaal voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelVideotheek thuis
Scherpe voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Achlum

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Franekeradeel wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Achlum? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Zuidwolde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Achlum.