Alles in 1 Aerdt Vergelijk direct alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Aerdt vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge solide internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor films streamen, rondsurfen, internetbankieren, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Dankzij onze postcodetool tref je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot direct zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Aerdt. Op die manier bespaar je al gauw €56 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Met behulp van onze zoekmachine tref jij nuttige info over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Aerdt.

Alle kabelaars

Ontdek de pakketten van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €61 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet & televisie Vodafone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor het gros van de consumenten bereikbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Aerdt biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Cruciaal voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Aerdt leverbaar? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordelen Minpunt Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Aerdt?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De populaire providers (KPN, Online.nl, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen leveren een overstapservice. Jouw toekomstige provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Telfort, Vodafone, KPN, XS4ALL werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Aerdt? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere extraatjes als gratis HBO. Door toedoen van soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers adverteren met hoge internetsnelheden. Soms tot wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna bekijk jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid spot je de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor social media, surfen, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of NPO. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Aalsmeerderbrug.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Aerdt. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Rijnwaarden?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extra’s als live pauzeren, begin gemist, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals OUTtv. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Aerdt.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, laptop, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige aanbieders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als RTL 5. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als AT5 en internationale kanalen zoals Xite. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten evenals Voetbalkanaal of het TGRT EU televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in Aerdt


Internet en tv vergelijken in Aerdt

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Aerdt. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, online tv kijken, begin gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die jou aanspreekt.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Programma gemist
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Digitaal tv-kijken
Hoge korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Gratis ontvanger
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
De alles in 1 oplossing
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Met installatie garantie
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Betrouwbaar netwerk
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Gratis ontvanger
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gratis nummerbehoud
Goedkope prijzen


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Actief in enkele weken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Met installatie garantie
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Zorgeloos online
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Ruime keuze
Goedkope prijzen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Aerdt

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Rijnwaarden zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Aerdt? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Zwaagdijk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Aerdt.