Alles in 1 Alde Leie Bekijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Alde Leie vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle solide verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, social media, films streamen, uploaden van bestanden en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels de vergelijker vergelijk je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, extra zenderpakketten) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij doorzoekt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Alde Leie. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €84 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar puur voor tv kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Met de vergelijker vind jij handige informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Alde Leie.

Alle internet-providers

Vind de proposities van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €83 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk genres van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Goedkoop alles in 1 van Fiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor het gros van de Nederlanders toegankelijk. Een grote pré van ADSL is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Alde Leie heeft slechts een paar kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Alde Leie beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Positief Nadelen Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Alde Leie?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Tele2, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen werken met de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, KPN, Tele2, Online.nl, Ziggo kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Alde Leie? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Met behulp van combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders maken reclame voor vaak het snelste internet. Veelal 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel doorzoek je een praktisch overzicht. Per werkzaamheid spot jij de geschatte snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via NPO of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Abbekerk.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Alde Leie. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in regio Leeuwarderadeel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extraatjes zoals tv programma’s opnemen, begin gemist, uitzending gemist of dure zenderpakketten met premium zenders zoals Extreme Sports Channel. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Alde Leie.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiel, consoles, of “ouderwets” op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals NET 5.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Steeds meer organisaties bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als TLC Entertainment. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals N tv en je kunt kiezen voor Stingray Lite TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met add-on zenderpakketten zoals Fox Sports of het ART Movies kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Alde Leie


Internet en tv vergelijken in Alde Leie

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Alde Leie. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Stabiel netwerk
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gemakkelijke installatie
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Overal online TV kijken
Maximaal voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Glasvezel internet
Tijdelijke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Top verbinding
Maximaal voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Alle bekende tv-zenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
HD-zenders kijken
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Tot 7 dagen terugkijken
Heel betaalbaar


Youfone

Met YoufoneTV app
Videotheek thuis
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met radiozenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Interactieve televisie
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Met extra zenderpakketten
Cashback kortingen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Alde Leie

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de omgeving van Leeuwarderadeel wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Alde Leie? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Zwartsluis.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Alde Leie.