Alles in 1 Alphen aan den Rijn Vergelijk online alle providers en profiteer van kortingen tot €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Alphen aan den Rijn vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge goede verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor 0 en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Met onze postcodetool vind je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt hierna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Alphen aan den Rijn. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €98 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Op basis van ons zoekscript ontdek jij uitgebreide details over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Alphen aan den Rijn.

Alle kabelaars

Ontdek de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar tot wel €85 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een types breedbandinternet. Maar welke internetverbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet & televisie Plinq.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor heel veel huizen verkrijgbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Alphen aan den Rijn biedt maar diverse kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Broodnodig voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Alphen aan den Rijn aanwezig? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Positief Ongunstig Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Alphen aan den Rijn?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Ziggo, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl) werken in een centraal systeem. Bij een overstap wordt alles voor jou geregeld. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven leveren deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Online.nl doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot deze landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Alphen aan den Rijn? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders verkondigen razendsnel internet. Normaliter 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder spot je een handig overzicht. Per gebeurtenis tref jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor social media, surfen, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Aerdenhout.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Alphen aan den Rijn. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in de buurt van Alphen aan den Rijn?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extra services zoals live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Pebble TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Alphen aan den Rijn.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, Playstation, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als 24 Kitchen Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer internetproviders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als 24 Kitchen Entertainment. Bovendien heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Hardenberg. Echter ook wereldwijd: MGM Movie Channel. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met add-on zenderpakketten zoals Film1 en het TGRT EU kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Alphen aan den Rijn


Internet en tv vergelijken in Alphen aan den Rijn

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Alphen aan den Rijn. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Alle tv-zenders
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Pakket zelf samenstellen
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Pakket zelf samenstellen
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Stabiele verbinding
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gemakkelijke installatie
Welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Met gratis router
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Videotheek thuis
Hoge korting


Youfone

Gratis Fox Sports
Betrouwbaar netwerk
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Met handige App
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Interactieve televisie
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelBinnen 6 weken actief
Tijdelijke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Alphen aan den Rijn

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Alphen aan den Rijn is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Alphen aan den Rijn? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Noord-Brabant.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Alphen aan den Rijn.