Alles in 1 Amen Ontdek alle aanbieders en bespaar tot wel €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Amen vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een vlugge degelijke verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We internetten voor thuiswerken, internetbankieren, uploaden van bestanden, onze studie of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met onze tool check je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (begin gemist, tv programma’s opnemen, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Amen. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €73 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Met de vergelijker vind je praktische details en tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Amen.

Alle aanbieders

Vind de aanbiedingen van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Korting op je internetpakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €71 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Maar welke verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 van Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de Nederlanders te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Amen heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? D.m.v. internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Amen aanwezig? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Pluspunt Nadelen Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Amen?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste providers (Tele2, Ziggo, KPN, Telfort, Vodafone, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Zodoende blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers werken samen met een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Vodafone, Telfort geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Amen? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna vind je een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid spot je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien grofweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NLziet of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Akkrum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Amen. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in de streek Aa en Hunze?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra services zoals tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, vooruitkijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Ziggo Sport. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Amen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, Playstation, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Eén.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere internetproviders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de internetproviders laten je TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als SBS 6. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Noord-Holland en je kunt kiezen voor Discovery Science. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten evenals Fox Sports en het Zee TV kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Amen


Internet en tv vergelijken in Amen

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Amen. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, on demand films kijken, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Live pauzeren
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Optionele zenderpakketten
Voordelige tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Installatiemonteur mogelijk
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Alle tv-zenders
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Ruim aanbod zenders
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
HD-zenders kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Gemakkelijke installatie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Vlugge activatie
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Momenteel alleen DSL
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Alle bekende kanelen
Eerste maanden korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Pakket zelf samenstellen
Eerste maanden korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Amen

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Aa en Hunze is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Amen? En welke providers bieden het aan? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket 2e Valthermond.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Amen.