Alles in 1 America Check alle providers en ontvang voordeel tot wel €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in America vergelijken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve bekwame internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, onze studie, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij onze tool bekijk je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, begin gemist, online tv kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt nadien direct de goedkoopste alles-in-1 provider in America. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €88 per jaar. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Middels allesin1prijzen.nl zoek jij uitvoerige informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in America.

Alle internet-providers

Vergelijk de deals van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot 500MB plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €96 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Internet en tv pakket Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is eigenlijk voor alle huizen te ontvangen. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. America biedt maar diverse kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in America af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Pluspunt Nadeel Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in America?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Telfort) bieden een overstapservice aan. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 contracten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven werken met de overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Verder regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Online.nl, Tele2 werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in America? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, extra MB’s en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers adverteren met enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen min of meer 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor surfen, social media, mailen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NPO of NLziet. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Akmarijp.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in America. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in regio Horst aan de Maas?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Als je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, routers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Denk aan extraatjes zoals on demand films kijken, begin gemist, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Pebble TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen behoren tot de mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in America.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Op allerlei devices (mobiel, PC, en de traditionele TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Eurosport 1 Sport.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een aantal alles-in-1 providers kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten je TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als National Geographic Channel Documentaire. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als VTV1 en je kunt kiezen voor Xite. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met betaalde zenderpakketten als Voetbalkanaal of het Planet Turk tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Limburg.

alles in 1 in America


Internet en tv vergelijken in America

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in America. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Binnen 6 weken actief
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Interactieve televisie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Met installatie garantie
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Alle bekende kanelen
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Snel en betrouwbaar
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gemakkelijke installatie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Heldere voorwaarden
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Supersnel via Glas
2 jaar aanbieding


Youfone

Met 26 HD zenders
Met handige App
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met radiozenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Overal online TV kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Digitaal tv-kijken
Hoge aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in America

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Horst aan de Maas is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in America? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Aadorp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in America.