Alles in 1 Amsterdam-Duivendrecht Vergelijk direct alle providers en bespaar tot wel €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Amsterdam-Duivendrecht vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en bekwame internet-connectie is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor social media, uploaden van bestanden, thuiswerken, televisie kijken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met allesin1prijzen.nl tref je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, begin gemist, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Amsterdam-Duivendrecht. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €74 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Door deze website check jij praktische details over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Amsterdam-Duivendrecht.

Alle aanbieders

Ontdek de prijzen van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 200 mb/s plus diverse extra zenders.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €72 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 pakket aanbieding OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor het gros van de huizen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Amsterdam-Duivendrecht heeft slechts een paar kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onmisbaar voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Amsterdam-Duivendrecht voorhanden? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelig Nadelen Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Amsterdam-Duivendrecht?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Telfort, Tele2) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders werken met de overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Telfort, Online.nl, Ziggo, KPN, Vodafone kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Amsterdam-Duivendrecht? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, dubbele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders schreeuwen met vaak het snelste internet. Doorgaans 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden spot je een handig overzicht. Per handeling spot je de geschatte snelheid.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden om en nabij 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Videoland of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Almen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Amsterdam-Duivendrecht. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Ouder-Amstel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker vind je snel welke leveranciers er zijn. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan modules als begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als RTL Lounge. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verhogen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Amsterdam-Duivendrecht.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, laptop, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige internetproviders kan dit tot 2 dagen. Bij andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als Ketnet Kids. Ook kun je ook regionale zenders kijken als Mercurius RTV en internationale kanalen zoals DJAZZ.tv. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het Planet Turk tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Amsterdam-Duivendrecht


Internet en tv vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Supersnel via Glas
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Snel en betrouwbaar
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Gratis modem
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Binnen 6 weken actief
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Alle bekende tv-zenders
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Ruime keuze
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Top serviceteam
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Met installatie garantie
Goedkope tarieven


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Heldere voorwaarden
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Moeiteloos overstappen
Goedkope prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Tot 7 dagen terugkijken
Introductiekorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Actief in enkele weken
Unieke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Amsterdam-Duivendrecht

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. Ook in de buurt van Ouder-Amstel is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Amsterdam-Duivendrecht? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Aarle-Rixtel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht.