Alles in 1 Amsterdam Zuidoost Check alle providers en ontvang een voordeel tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Amsterdam Zuidoost vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor 0 en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van onze tool bekijk je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, online tv kijken) en schat het aantal belminuten. Je treft nadien meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Amsterdam Zuidoost. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €94 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels de vergelijker zoek je handige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Amsterdam Zuidoost.

Alle providers

Vergelijk de proposities van alle bekende providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot wel 500MB en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €74 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, bellen en tv Youfone.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huizen toegankelijk. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Amsterdam Zuidoost heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Amsterdam Zuidoost leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Positief Nadelen Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Amsterdam Zuidoost?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (KPN, Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgekozen? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Tevens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, KPN, Ziggo geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Amsterdam Zuidoost? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met dank aan aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten adverteren met hoge internetsnelheden. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? In de tabel lees je een praktisch overzicht. Per werkzaamheid doorzoek jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren plusminus drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan Social, E-bankieren, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Netflix of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Almelo.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Amsterdam Zuidoost. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in regio Amsterdam?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, data-kabels? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra diensten als vooruitkijken, live pauzeren, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Discovery Science. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Amsterdam Zuidoost.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Brand New Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere internetproviders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de internetproviders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als VH1 Muziek. Daarbij heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als KempenTV en internationale zenders als Nick Hits. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met extra zenderpakketten. Check o.a. FOX of het PCNE tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Amsterdam Zuidoost


Internet en tv vergelijken in Amsterdam Zuidoost

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Amsterdam Zuidoost. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Optionele zenderpakketten
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Uitzending gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
HD-zenders kijken
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Binnen 6 weken actief
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Top serviceteam
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Moeiteloos overstappen
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Ruim aanbod zenders
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
HD-zenders kijken
Hoge korting


Youfone

Experia Box V10
Betrouwbaar netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Overal online TV kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Betrouwbaar netwerk
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Alle bekende tv-zenders
Simpele voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Amsterdam Zuidoost

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Amsterdam is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Amsterdam Zuidoost? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Aarlanderveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Amsterdam Zuidoost.