Alles in 1 Amsterdam Vergelijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €69


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Amsterdam vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en solide verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor films streamen, rondsurfen, televisie kijken, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van onze postcodetool tref je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, online tv kijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft vervolgens meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Amsterdam. Dit levert een forse besparing op, tot wel €65 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Het kan allemaal! Via ons zoekscript spot jij uitvoerige informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Amsterdam.

Alle leveranciers

Ontdek de proposities van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €90 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Lees direct meer over Internet, tv zonder bellen ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel gezinnen voorhanden. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Amsterdam biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Vereist voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Amsterdam leverbaar? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordeel Nadelig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Amsterdam?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, KPN, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Tevens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Telfort werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Amsterdam? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit vind je de geschatte snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien bij benadering 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor mailen, surfen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en stream je films via Youtube of Film1. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Allingawier.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Amsterdam. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in de buurt van Amsterdam?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Nadat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Denk aan aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, vooruitkijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket met kanalen als VH1. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Juist door deze extra’s stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Amsterdam.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verschillende modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer providers kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Het gros van de bedrijven bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk hierbij aan RTL 4. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Maastricht en internationale kanalen zoals Comedy Central Extra. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience uitbouwen met extra zenderpakketten. Check o.a. PTV Prime of het Euro D tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Amsterdam


Internet en tv vergelijken in Amsterdam

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Amsterdam. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Alle bekende tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Uitzending gemist
Cashback kortingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Top serviceteam
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Zorgeloos online
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Gratis telefoonnummer
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Ruim aanbod zenders
Goede voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Stabiele verbinding
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Gratis nummerbehoud
Heel betaalbaar


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende kanelen
Maandelijkse korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Alle bekende tv-zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Glasvezel internet
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Stabiele verbinding
Eerste periode korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Amsterdam

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Amsterdam wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Amsterdam? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Aardenburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Amsterdam.