Alles in 1 Andel Vergelijk online alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Andel vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge solide verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost het abonnement mij?

Dankzij allesin1prijzen.nl vergelijk je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt nadien direct de goedkoopste alles in 1 provider in Andel. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €80 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Geen probleem! Via onze zoekmachine spot je uitgebreide informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Andel.

Alle kabelaars

Bekijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €91 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding past bij mij? Bekijk snel informatie over Alles in 1 pakket aanbieding Stipte.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel huizen verkrijgbaar. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Andel heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Andel aanwezig? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Voordelen Nadelig Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Andel?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, Vodafone, Online.nl, Tele2, XS4ALL, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 contracten duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gezien? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Tele2 bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Andel? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? In de tabel tref je een handig overzicht. Per handeling tref jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en stream je films via Netflix of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Almere.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Andel. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Woudrichem?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker tref je snel welke leveranciers er zijn. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor services die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extra diensten als on demand films kijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen of premium zenderpakketten met extra zenders zoals Lite TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen zijn opties. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Andel.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , desktop, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Rocks Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige partijen kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Internet providers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan TLC Entertainment. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als RTV Noord en internationale kanalen zoals TVE. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met extra zenderpakketten. Denk aan Fox Sports of het LBC Europe kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Andel


Internet en tv vergelijken in Andel

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Andel. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Heldere voorwaarden
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Heldere voorwaarden
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Met handige App
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Programma gemist
Introductie-aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Alle bekende tv-zenders
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Gratis modem
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Supersnel via Glas
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Alle bekende tv-zenders
Lage tarieven


Youfone

Met YoufoneTV app
Installatiemonteur mogelijk
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Optionele zenderpakketten
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelHeldere voorwaarden
Introductie-aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Andel

TV-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Woudrichem komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Andel? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Abbega.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Andel.