Alles in 1 Anderen Vergelijk online alle aanbieders en bespaar tot wel €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Anderen vergelijken en online bestellen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor thuiswerken, films streamen, uploaden van bestanden, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door de vergelijker vind je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, uitzending gemist, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Anderen. Start met vergelijken en bespaar zo €76 per jaar. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Via onze zoekmachine check je uitgebreide info over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Anderen.

Alle internet-providers

Check de deals van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €51 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over 3-in-1 aanbieding Reggefiber.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle woningen voorhanden. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Anderen biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Met internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Broodnodig voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Anderen aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Positief Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Hoogste snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Anderen?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Tele2, KPN, Online.nl, Vodafone, Telfort, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders bieden deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, KPN, XS4ALL, Vodafone, Tele2, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Anderen? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis zenderpakketten. Met behulp van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met hoge internetsnelheden. Doorgaans 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna bekijk je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit lees jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren grofweg drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, E-bankieren, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Alphen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Anderen. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in en rondom Aa en Hunze?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van vast bellen? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die je toch niet nuttigt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om modules als begin gemist, vooruitkijken, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Ziggo Sport. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterkunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Anderen.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (iPad , PC, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals TLC Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Alle providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TV Oranje Muziek. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Studio Súdwest en internationale kanalen zoals Investigation Discovery. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met meerdere zenderpakketten als FOX of het Euro Star televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Drenthe.

alles in 1 in Anderen


Internet en tv vergelijken in Anderen

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Anderen. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (uitzending gemist, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Live pauzeren
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Top serviceteam
Hoge korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
De alles in 1 oplossing
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Programma gemist
Scherpe prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Stabiel netwerk
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Gemakkelijk uitbreiden
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Vlugge activatie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Snel en betrouwbaar
Korting bij 2 jaar


Youfone

Met YoufoneTV app
Tot 7 dagen terugkijken
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Top verbinding
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Optionele zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Snel en betrouwbaar
Direct profiteren


Beste alles-in-1 met glasvezel in Anderen

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Aa en Hunze wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Anderen? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Abbenbroek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Anderen.