Alles in 1 Arriën Bekijk alle providers en bespaar tot wel €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Arriën vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en goede internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor rondsurfen, thuiswerken, downloaden van bestanden, televisie kijken of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door deze website ontdek je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, online tv kijken, uitzending gemist) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je ziet daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Arriën. Dit levert een forse besparing op, tot wel €55 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Geen probleem! Met behulp van onze zoekmachine doorzoek je nuttige informatie + tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Arriën.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijs van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid van wel 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bestel het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €72 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen vormen van breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over 3-in-1 met glasvezel Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de consumenten toegankelijk. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Arriën heeft maar 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Arriën leverbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelig Minpunt Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Arriën?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (KPN, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Ziggo, Vodafone) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven bieden de overstapservice. Jouw nieuwe provider zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Telfort, Online.nl, Vodafone, XS4ALL geven jou deze opties. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Arriën? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders maken reclame voor vaak het snelste internet. Doorgaans 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden doorzoek jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit vind je de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op NLziet of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Ane.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Arriën. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in regio Ommen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om modules als live pauzeren, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of een extra zenderpakket met premium zenders zoals Boomerang. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Arriën.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, Playstation, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als The QYOU Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige internetproviders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als TV Oranje Muziek. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Drenthe en je kunt kiezen voor National Geographic Wild. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten als Film1 en het Hustler TV televisie-kanaal. Op de website van jouw provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Overijssel.

alles in 1 in Arriën


Internet en tv vergelijken in Arriën

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Arriën. Het is supersimpel door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Binnen 6 weken actief
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gemakkelijk overstappen
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Met radiozenders
Korting bij 2 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Diverse pakketten
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Met handige App
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Gratis modem
Sportgoedkoop

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Programma gemist
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met installatie garantie
Scherpe aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Actief in enkele weken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Top serviceteam
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Goedkoop vast bellen
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Topkwaliteit TV
Nieuwe klanten bonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Arriën

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. En ook in de regio Ommen is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen is al verkrijgbaar vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Arriën? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Alem.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Arriën.