Alles in 1 Azewijn Ontdek alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Azewijn vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en gedegen internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. We internetten voor thuiswerken, social media, televisie kijken, onze studie maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost dat per maand?

Door onze postcodetool vergelijk je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, on demand films kijken, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Jij doorzoekt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Azewijn. Dit levert een forse besparing op, tot wel €72 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Geen probleem! Op basis van de vergelijker vergelijk je praktische details en tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Azewijn.

Alle internet-providers

Bekijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheden van maar liefst 100 MB plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €76 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Internet, tv en bellen XS4ALL.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de consumenten verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Azewijn heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? D.m.v. glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Cruciaal voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Azewijn beschikbaar? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Voordelen Minpunt Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Azewijn?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Tele2, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven werken met deze overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. Onder andere het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Zelfs zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo, Vodafone geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Azewijn? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Met dank aan combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per handeling lees jij de benodigde snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn ruwweg 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, social media, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Apeldoorn.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Azewijn. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de omgeving van Montferland?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Zodra de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Zijn extra producten benodig zoals modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor services die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als online tv kijken, live pauzeren, on demand films kijken of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als CI (Crime Investigation). Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Azewijn.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, desktop, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld NET 5.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal internetproviders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal organisaties laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 4. Ook kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Focuz TV. Echter ook wereldwijd: C-Classic TV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports en het Hustler TV kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Gelderland.

alles in 1 in Azewijn


Internet en tv vergelijken in Azewijn

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Azewijn. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Live pauzeren
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Gratis ontvanger
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Stabiel netwerk
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Gratis nummerbehoud
Scherpe prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Begin gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Optionele zenderpakketten
Korting bij 2 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Snelle levertijd
1 jaar aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Gemakkelijk overstappen
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Gratis telefoonnummer
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Begin gemist
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelOptionele zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Azewijn

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Montferland wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Azewijn? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Ameide.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Azewijn.