Alles in 1 Bakhuizen Vergelijk online alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bakhuizen vergelijken? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en stabiele internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor onze studie, social media, internetbankieren, films streamen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Dankzij onze postcodetool vind je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je ziet direct direct de goedkoopste alles in 1 provider in Bakhuizen. Zo bespaar je tot wel €72 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Door deze website check jij nuttige informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Bakhuizen.

Alle leveranciers

Ontdek de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 200 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €72 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen types breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet past bij mij? Bekijk snel informatie over 3-in-1 pakket van KPN.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle woningen voorhanden. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Bakhuizen biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Bakhuizen voorhanden? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Type internet Voordelen Ongunstig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Bakhuizen?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (KPN, Telfort, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Tele2) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties werken met deze overstapservice. De aanstaande partij regelt dan alles. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Online.nl, Ziggo, Telfort, Vodafone, XS4ALL werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Bakhuizen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je pakket, dubbele MB’s, of iets als gratis Film1. Door aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten adverteren met supersnelle internetpakketten. Doorgaans 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand spot je een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit spot jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We herkennen grofweg drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Avenhorn.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Bakhuizen. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in en rondom De Friese Meren?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, modems, data-kabels? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extra’s als extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Ons. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Bakhuizen.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, consoles, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Brand New Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer internetproviders laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Voorbeelden zijn zenders als FOX Entertainment. Bovendien kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: CBS Reality. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met extra zenderpakketten evenals Ziggo Sport en het Star Plus kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Bakhuizen


Internet en tv vergelijken in Bakhuizen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Bakhuizen. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, begin gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Moeiteloos overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
De alles in 1 oplossing
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Vlugge activatie
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Met installatie garantie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Live pauzeren
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Alle bekende kanelen
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Snelle levertijd
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Overal online TV kijken
Hoge korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Betrouwbaar netwerk
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Met installatie garantie
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Ruime keuze
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Meerde add-ons
Cashback kortingen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Bakhuizen

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In en rondom De Friese Meren komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Bakhuizen? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Anerveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Bakhuizen.