Alles in 1 Balinge Vergelijk alle providers en ontvang een voordeel tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Balinge vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle bekwame internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Op basis van onze tool vergelijk je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Balinge. Dit levert een forse besparing op, tot wel €87 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Op basis van de vergelijker check je behulpzame info over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Balinge.

Alle providers

Vergelijk de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 500MB plus handige interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €97 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn types breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Ga direct naar de pagina over Voordelig alles in 1 Ziggo.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor vrijwel alle consumenten toegankelijk. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Balinge heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Balinge af te sluiten? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Gunstig Nadeel Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €43
3. Glasvezel Maximale snelheden Beperkt beschikbaar Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Balinge?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (KPN, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Tele2, Online.nl) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen leveren de overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Ziggo, Telfort, Online.nl, Vodafone kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Balinge? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis FOX Sports. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met enorme internetsnelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over circa 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, internetbankieren, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Baaiduinen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Balinge. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in de streek Midden-Drenthe?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker vind je gemakkelijk & snel de providers. Nadat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor opties die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan aanvullende opties zoals online tv kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals Adult Channel. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Balinge.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, laptop, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eén.

Een andere optie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige internetproviders kan dit max. 48 uur. Bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Het gros van de bedrijven bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan Eurosport 1 Sport. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als IJsselland-TV. Of wat dacht je van: Cartoon Network. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met extra zenderpakketten als PTV Prime of het Planet Turk televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Drenthe.

alles in 1 in Balinge


Internet en tv vergelijken in Balinge

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Balinge. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Met handige App
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Optionele zenderpakketten
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Ruime keuze
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Installatiegarantie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Pakket zelf samenstellen
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Gratis telefoonnummer
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Glasvezel internet
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Binnen 6 weken actief
Welkomstkorting


Youfone

Verschillende pakketten
Gratis telefoonnummer
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Live pauzeren
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Optionele zenderpakketten
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Alle bekende tv-zenders
Goedkope tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Balinge

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Midden-Drenthe is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV heb je al vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Balinge? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Angerlo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Balinge.