Alles in 1 Barger-Compascuum Bekijk alle pakketten profiteer van kortingen tot €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Barger-Compascuum vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge solide internetverbinding is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, films streamen, downloaden van bestanden, thuiswerken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door allesin1prijzen.nl check je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt daarna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Barger-Compascuum. Start met vergelijken en bespaar zo €82 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Op basis van deze website vergelijk je praktische info en adviezen over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Barger-Compascuum.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijs van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid van wel 200MB en het gemak van interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €88 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal genres van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding is voor mij geschikt? Check nu alles over Alles in 1 vergelijken Stipte.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor bijna alle huizen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de lagere snelheden (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Barger-Compascuum heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Barger-Compascuum aanwezig? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Positief Negatief Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Barger-Compascuum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Telfort, Tele2, Vodafone, Online.nl, KPN, XS4ALL) werken met elkaar samen. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Vodafone, Ziggo, Telfort, XS4ALL werken hier samen aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Barger-Compascuum? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, dubbele data, en andere extraatjes als gratis Netflix. Door combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De grote providers maken reclame voor vaak het snelste internet. In de regel wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Onderstaand spot je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid spot je de geschatte snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor e-mailen, Social, E-bankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Netflix of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Bad Nieuweschans.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Barger-Compascuum. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke providers zijn er in omgeving Emmen?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vind je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen interesse in vast bellen? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra’s als online tv kijken, uitzending gemist, live pauzeren of een extra zenderpakket met extra zenders zoals MTV Brand New. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Barger-Compascuum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, computer, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals Veronica / Disney XD.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Veel organisaties laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Discovery Channel Documentaire. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Dijkland en internationale kanalen zoals JimJam. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten evenals Ziggo Sport en het Euro D televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Barger-Compascuum


Internet en tv vergelijken in Barger-Compascuum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Barger-Compascuum. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Videotheek thuis
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Interactieve televisie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Overal online TV kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Top verbinding
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Alle bekende kanelen
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Overal online TV kijken
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Digitaal tv-kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Uitzending gemist
Goedkope prijzen


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Interactieve televisie
Heel betaalbaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Pakket zelf samenstellen
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Top verbinding
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Live pauzeren
Direct profiteren


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Barger-Compascuum

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Emmen is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Barger-Compascuum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Arcen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Barger-Compascuum.