Alles in 1 Basse Vergelijk direct alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €81


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Basse vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een supersnelle goede internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, films streamen, social media, rondsurfen of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Door de vergelijker bekijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (begin gemist, online tv kijken, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt aansluitend rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Basse. Op die manier bespaar je al gauw €59 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Met behulp van onze tool zoek je handige details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Basse.

Alle kabelaars

Achterhaal de proposities van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €95 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen types breedbandinternet. Leuk, maar welke soort verbinding moet ik kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 met glasvezel Tweak.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor bijna alle gezinnen beschikbaar. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Basse heeft slechts een paar kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Basse beschikbaar? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Positief Negatief Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Basse?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (KPN, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Tele2) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen leveren een overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarna letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl geven jou deze opties. Heb je een goede deal gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Basse? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internet-aanbieders schreeuwen met razendsnel internet. Normaal wel 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden lees je een aantal alledaagse voorbeelden. Per online activiteit vind je de benodigde snelheid.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden globaal gezien drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan social media, surfen, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Baflo.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Basse. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in regio Steenwijkerland?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit modules als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, begin gemist of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals MTV Brand New. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Basse.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, PC, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als SBS9.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Meer en meer aanbieders laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-providers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals SBS 6. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omrop Fryslân. Maar ook internationalen zoals ARTE. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met meerdere zenderpakketten als Ziggo Sport en het Passie XXX tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier check je het complete aanbod zenders voor Overijssel.

alles in 1 in Basse


Internet en tv vergelijken in Basse

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Basse. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Optionele zenderpakketten
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Heldere voorwaarden
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Live pauzeren
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Installatiegarantie
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Tot 7 dagen terugkijken
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Heldere voorwaarden
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Alle bekende kanelen
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Experia Box V10
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Actief in enkele weken
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Alle bekende tv-zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Installatiegarantie
Periodieke aanbiedingen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Basse

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Steenwijkerland wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Basse? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Arnhem.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Basse.