Alles in 1 Benneveld Ontdek alle aanbieders en bespaar tot wel €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Benneveld vergelijken en online overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle stabiele verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor films streamen, televisie kijken, downloaden van bestanden, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Op basis van allesin1prijzen.nl ontdek je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot daarna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Benneveld. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €71 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Met behulp van ons zoekscript doorzoek jij uitgebreide informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Benneveld.

Alle providers

Check de proposities van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van wel 100 MB en extra zenderpakketten.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €90 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een genres van breedbandinternet. Echter, welk type verbinding is handig in mijn situatie? Geen tijd? Ga dan verder naar 3-in-1 aanbieding Vodafone.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor een groot deel van de huizen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Benneveld biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Essentieel voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Benneveld beschikbaar? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Voordelig Minpunt Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €49
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Benneveld?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (Tele2, Online.nl, XS4ALL, KPN, Telfort, Vodafone) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de partijen bieden de overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Zelfs regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Ziggo, KPN kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Benneveld? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis zenderpakketten. Met dank aan combideals als deze ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers verkondigen hoge internetsnelheden. Doorgaans 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna tref je een handig overzicht. Per handeling tref je de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien om en nabij 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, internetbankieren, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of NLziet. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Beemte Broekland.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Benneveld. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in regio Coevorden?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. In de regel zijn dit extra services zoals begin gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Nick Jr.. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Benneveld.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele providers kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Veel providers bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Bijvoorbeeld kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Ook kun je ook regionale zenders kijken als TV Limburg en internationale zenders als VH-1. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met premium zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het ATV Avrupa kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Benneveld


Internet en tv vergelijken in Benneveld

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Benneveld. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (uitzending gemist, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Begin gemist
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
De alles in 1 oplossing
Hoge korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Glasvezel internet
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Met installatie garantie
Hoge korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Gratis nummerbehoud
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Met installatie garantie
Voordelige tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Zorgeloos online
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Topkwaliteit TV
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Gemakkelijke installatie
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Videotheek thuis
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gemakkelijk overstappen
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Stabiele verbinding
Veel voordeel


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Benneveld

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de omgeving van Coevorden zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Benneveld? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Bakel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Benneveld.