Alles in 1 Beverwijk Vergelijk alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €82


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Beverwijk vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een rappe trouwe verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor 0 en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Met allesin1prijzen.nl tref je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft daaropvolgend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Beverwijk. Dit levert een forse besparing op, tot wel €77 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Met ons zoekscript vind je uitgebreide informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Beverwijk.

Alle leveranciers

Bekijk de pakketten van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot 500MB plus diverse extra zenders.

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €55 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allemaal voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mij? Lees direct meer over Alles in 1 pakket Online.nl.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de huishoudens verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Beverwijk heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Dankzij internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Beverwijk leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordelen Minpunt Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Beverwijk?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Telfort, Online.nl, Tele2, KPN, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten hebben een looptijd van 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders leveren deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Ziggo geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Beverwijk? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis “opnemen-pakket”. Met behulp van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met supersnelle internetpakketten. Doorgaans 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel lees jij een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis spot jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen om en nabij 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Bergen aan Zee.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Beverwijk. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in en rondom Beverwijk?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module tref je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, data-kabels, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Welke add-ons kies ik?
Veel alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Voorbeelden zijn extra services zoals vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als VH1. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Beverwijk.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (iPad , PC, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als Veronica / Disney XD.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij andere leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Meer en meer internetproviders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Zoals RTL 5. Daarbij kan je kijken naar regio omroepen zoals Seaport TV en internationale kanalen zoals TRT Türk. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog completer maken met premium zenderpakketten als HBO en het Kral TV televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Holland.

alles in 1 in Beverwijk


Internet en tv vergelijken in Beverwijk

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Beverwijk. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, extra zenderpakketten, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Installatiegarantie
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Met gratis router
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Programma gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Stabiele verbinding
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Met handige App
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Top verbinding
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Top serviceteam
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Top verbinding
Goedkoop proberen


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met extra zenderpakketten
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Gemakkelijk uitbreiden
Sportgoedkoop

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Alle bekende kanelen
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Alle bekende tv-zenders
2 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Beverwijk

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In en rondom Beverwijk is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel jij tijdelijk al rond de €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Beverwijk? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Beers NB.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Beverwijk.