Alles in 1 Bierum Vergelijk online alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bierum vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een vlugge betrouwbare internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor 0 of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat kost dat per maand?

Op basis van ons zoekscript check je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Bierum. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €59 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Door de vergelijker tref jij handige informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Bierum.

Alle providers

Check de pakketten van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €86 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Voordelig alles in 1 UPC.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle gezinnen toegankelijk. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Bierum heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij veel woning. Is glasvezel internet in Bierum voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type aansluiting Positief Minpunt Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel De snelste verbinding Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Bierum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven werken met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Onder andere het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, Tele2, Telfort doen hieraan mee. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Bierum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Normaliter 450 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder lees jij een praktisch overzicht. Per activiteit doorzoek je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn bij benadering 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor mailen, social media, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Bergen op Zoom.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Bierum. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in regio Delfzijl?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, routers, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je ook niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra diensten als begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Fashion TV. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Bierum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, desktop, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verscheidene modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als SBS9.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij andere partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Steeds meer organisaties laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals FOX Entertainment. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Valkenburg en je kunt kiezen voor NDR. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met meerdere zenderpakketten als FOX of het Zee Cinema televisie-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Groningen.

alles in 1 in Bierum


Internet en tv vergelijken in Bierum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Bierum. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Alle tv-zenders
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Gratis nummerbehoud
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
De alles in 1 oplossing
Unieke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Met radiozenders
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Met handige App
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Zorgeloos online
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Installatiegarantie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope prijzen


Youfone

Verschillende pakketten
Installatiegarantie
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Gratis modem
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Installatiemonteur mogelijk
Hoge korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Met installatie garantie
Voordelig proberen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Bierum

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Delfzijl wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV heb je al vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Bierum? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Niets gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Beerze.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Bierum.