Alles in 1 Bilthoven Ontdek alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bilthoven vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge goede internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor televisie kijken, social media, rondsurfen, onze studie of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Dankzij allesin1prijzen.nl bekijk je alle internetbedrijven. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt hierna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Bilthoven. Op die manier bespaar je al gauw €75 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Via onze postcodetool vergelijk je handige informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Bilthoven.

Alle providers

Bekijk de prijzen van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €65 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste genres van breedbandinternet. Interessant, maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 vergelijken Kabelnoord.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de woningen voorhanden. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Bilthoven heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Bilthoven leverbaar? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Positief Minpunt Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Bilthoven?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Vodafone) werken met elkaar samen. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Veel internetproviders werken samen met de overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Vodafone bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Bilthoven? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €10,00 korting, extra MB’s en andere extraatjes als gratis Netflix. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen enorme internetsnelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hieronder vind je een lijst met voorbeelden. Per handeling tref jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren bij benadering 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Beringe.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Bilthoven. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in de streek De Bilt?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals modems, data-kabels, routers? Geen interesse in de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan opties die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals uitzending gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als RTL Crime. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Bilthoven.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de kabelaars kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal organisaties kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Meer zenderpakketten
Veel leveranciers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als MTV Rocks Muziek. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Regio22 en internationale zenders als OUTTV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Denk aan Fox Sports of het PCNE televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Utrecht.

alles in 1 in Bilthoven


Internet en tv vergelijken in Bilthoven

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Bilthoven. Het is supersimpel aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Pakket zelf samenstellen
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Heldere voorwaarden
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Met handige App
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Alle bekende kanelen
Scherpe aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Top serviceteam
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Overal online TV kijken
Unieke korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Overal online TV kijken
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Gratis telefoonnummer
Korting bij 1 jaar


Youfone

Verschillende pakketten
Interactieve televisie
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Stabiele verbinding
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Gemakkelijk overstappen
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Tot 7 dagen terugkijken
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Bilthoven

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de omgeving van De Bilt komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Bilthoven? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Beetsterzwaag.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Bilthoven.