Alles in 1 Blokker Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Blokker vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle gedegen aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor onze studie, televisie kijken, rondsurfen, films streamen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Door deze website tref je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, on demand films kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt hierna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Blokker. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €66 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met behulp van onze postcodetool zoek jij uitgebreide details over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Blokker.

Alle leveranciers

Bekijk de pakketten van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €64 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de huizen voorhanden. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door internet op deze kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Blokker heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Een must voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Blokker voorhanden? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Voordelig Nadelen Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Blokker?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (Tele2, Ziggo, XS4ALL, KPN, Online.nl, Vodafone) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen verschaffen de overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl, Ziggo kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Blokker? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals kortingen, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis Spotify. Door toedoen van dergelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met supersnelle internetpakketten. Doorgaans 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna doorzoek je een handig overzicht. Per bezigheid spot je de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We herkennen om en nabij 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor Social, E-bankieren, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Biest-Houtakker.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Blokker. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Hoorn?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extra services zoals tv programma’s opnemen, uitzending gemist, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met aanvullende themakanalen als RTL Lounge. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Blokker.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als NET 5.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige partijen kan dit tot 2 dagen. Bij andere kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle internetproviders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als Ginx Entertainment. Daarentegen heb je vaak toegang tot regionale kanalen als DTV. Echter ook wereldwijd: NDR. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld HBO of het Haber Türk TV televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Blokker


Internet en tv vergelijken in Blokker

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Blokker. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Zorgeloos online
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Heldere voorwaarden
Scherpe korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Alle bekende kanelen
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Met handige App
Direct profiteren

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Betrouwbaar netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Gemakkelijk uitbreiden
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Glasvezel internet
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Programma gemist
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Gratis ontvanger
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijk overstappen
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Vlugge activatie
Cashback kortingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Moeiteloos overstappen
Maandelijkse korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Blokker

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Hoorn komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Blokker? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Bentveld.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Blokker.