Alles in 1 Boer Vergelijk direct alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Boer vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe degelijke internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor social media, thuiswerken, internetbankieren, rondsurfen of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Via ons zoekscript tref je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt aansluitend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Boer. Start met vergelijken en bespaar zo €55 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Via deze website bekijk jij praktische details over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Boer.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de prijs van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 200 mb/s plus handige interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €52 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding moet ik kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 van Reggefiber.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor een groot deel van de huizen toegankelijk. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabel internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Via de kabel-internetverbinding heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Boer biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Vereist voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Boer aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Gunstig Nadelig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Boer?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Online.nl, Tele2, Ziggo, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel organisaties werken met een overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens letten zij er op dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Online.nl, Ziggo, Tele2, KPN, Vodafone werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is het quad play pakket. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Boer? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Netflix. Met dank aan soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. Normaliter 425 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna bekijk je een handig overzicht. Per activiteit vind je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over om en nabij drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor internetbankieren, social media, mailen. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Bladel.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Boer. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke providers zijn er in de omgeving van Franekeradeel?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extra’s als begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Extreme Sports Channel. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Boer.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, computer, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 4.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige providers kan dit tot 2 dagen. Bij andere organisaties heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle organisaties laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Ginx Entertainment. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als L1 TV en internationale kanalen zoals VH-1 Classic. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten evenals HBO en het Zee TV tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Boer


Internet en tv vergelijken in Boer

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Boer. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, begin gemist, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Gemakkelijk overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Goedkoop vast bellen
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
HD-zenders kijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
De alles in 1 oplossing
Cashback kortingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Supersnel via Glas
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
HD-zenders kijken
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Met handige App
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Goedkoop vast bellen
Unieke korting


Youfone

Gratis Fox Sports
Installatiegarantie
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Digitaal tv-kijken
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Pakket zelf samenstellen
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Snelle levertijd
Scherpe welkomstbonus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Boer

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Franekeradeel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Boer? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Bergen op Zoom.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Boer.