Alles in 1 Bolsward Check alle aanbieders en bespaar tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bolsward vergelijken en meteen overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe betrouwbare internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor thuiswerken, internetbankieren, onze studie, social media en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van onze postcodetool tref je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Bolsward. Zo bespaar je tot wel €59 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door allesin1prijzen.nl bekijk jij praktische details en tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Bolsward.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijs van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200MB en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €80 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen types breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding moet ik kiezen? Check nu alles over Internet & televisie Delta.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze internetaansluiting is voor bijna alle huizen te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is de keuzevrijheid. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Belangrijk: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Bolsward biedt maar diverse kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Een must voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Bolsward leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Voordeel Nadeel Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Bolsward?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste providers (KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Telfort) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gespot? Overstappen gaat razendsnel met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders werken samen met een overstapservice. De toekomstige partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Telfort bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Bolsward? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan ontvang je korting. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders verkondigen razendsnel internet. Doorgaans 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder lees je veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis vind jij de benodigde snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, social media, mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Pathé Thuis of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit kan met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Bleiswijk.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Bolsward. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in de streek Súdwest-Fryslân?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn extraatjes zoals online tv kijken, vooruitkijken, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Shorts TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Bolsward.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, laptop, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als RTL 7.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige leveranciers kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Meer en meer aanbieders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
De meeste pakketten bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als VH1 Classic Muziek. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals AVULO. Echter ook wereldwijd: MGM Movie Channel. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports of het Dusk! kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Bolsward


Internet en tv vergelijken in Bolsward

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Bolsward. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Live pauzeren
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Stabiel netwerk
Eerste maanden korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Gratis modem
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Snelle levertijd
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Gemakkelijk overstappen
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Met extra zenderpakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Videotheek thuis
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Zorgeloos online
Goede voorwaarden


Youfone

Met YoufoneTV app
HD-zenders kijken
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Supersnel via Glas
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Live pauzeren
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Stabiel netwerk
Goede voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Bolsward

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Bolsward? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Beringe.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Bolsward.