Alles in 1 Bontebok Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Bontebok vergelijken en direct de overstap maken? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge trouwe verbinding tot het internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor films streamen, rondsurfen, thuiswerken, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid heb ik nodig? En wat kost het abonnement mij?

Met ons zoekscript vergelijk je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, begin gemist, online tv kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je spot aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Bontebok. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €99 per jaar. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze postcodetool zoek je praktische informatie over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Bontebok.

Alle internet-providers

Check de proposities van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot wel 200 mb/s en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €53 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Lees direct meer over Voordelig alles in 1 KPN.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel huishoudens toegankelijk. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. Het nadeel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Bontebok biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Bontebok verkrijgbaar? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Positief Nadeel Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Bontebok?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Tele2, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Vodafone, Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Bontebok? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis “opnemen-pakket”. Dankzij combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders lopen te koop met razendsnel internet. Soms tot wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden vind je veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid bekijk je de vereiste snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We ontwaren ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Youtube of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Blesdijke.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Bontebok. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de omgeving van Heerenveen?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je in een oogopslag alle spelers. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Zijn extra producten benodig zoals routers, data-kabels, modems? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor diensten die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan extra diensten als extra zenderpakketten, on demand films kijken, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als MTV Brand New. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Bontebok.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, Playstation, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Hits Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer aanbieders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Extra zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als Nickelodeon Kids. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Drenthe. Echter ook wereldwijd: TVE. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 en het Dusk! tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Bontebok


Internet en tv vergelijken in Bontebok

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Bontebok. Dit kan haast niet fout gaan aan de hand van de volgende stappen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Optionele zenderpakketten
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Vlugge activatie
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Interactieve televisie
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Met installatie garantie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Goede klantenservice
Goedkoop proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Interactieve televisie
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Gemakkelijk overstappen
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Snelle levertijd
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Met YoufoneTV app
Optionele zenderpakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Zorgeloos online
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Uitzending gemist
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Ruime keuze
Tijdelijke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Bontebok

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de omgeving van Heerenveen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Bontebok? Welke aanbieders zijn er? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Berkel en Rodenrijs.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Bontebok.