Alles in 1 Borger Vergelijk alle providers profiteer van kortingen tot €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Borger vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een rappe degelijke verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken het voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met allesin1prijzen.nl check je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je treft daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Borger. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €73 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Door onze zoekmachine zoek jij praktische info en adviezen over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Borger.

Alle kabelaars

Vergelijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €54 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 aanbieding Tele2.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is eigenlijk voor alle huizen voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Borger heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Voorgeschreven voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet voorhanden voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Borger aanwezig? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Internetverbinding Pluspunt Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €55

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Borger?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Tele2) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Tevens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Telfort, Vodafone, Ziggo, Online.nl, KPN geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Geen toegang tot deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Borger? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven vaak het snelste internet. Vaak wel 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden vind jij een handig overzicht. Per online activiteit tref jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen bij benadering drie “klassen” internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor Social, e-mailen, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NLziet of NPO. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Blijham.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Borger. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in omgeving Borger-Odoorn?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, on demand films kijken, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals VH1. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Borger.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Nickelodeon Kids.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Steeds meer internetproviders verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Brand New Muziek. Eveneens kun je ook regionale zenders kijken als Deventer TV en internationale zenders als Sat.1. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog leuker maken met premium zenderpakketten. Check o.a. Eredivisie live en het Zee Cinema kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Borger


Internet en tv vergelijken in Borger

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Borger. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
Moeiteloos overstappen
1 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Alle bekende tv-zenders
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
HD-zenders kijken
Nieuwe klanten korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Glasvezel internet
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Moeiteloos overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Programma gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Gratis nummerbehoud
Unieke korting


Youfone

Verschillende pakketten
Gemakkelijk uitbreiden
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Alle bekende kanelen
Introductie-aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Moeiteloos overstappen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Alle tv-zenders
Unieke aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Borger

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Borger-Odoorn is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Bovendien heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Borger? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Berlicum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Borger.