Alles in 1 Botlek Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Botlek vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe goede internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor social media, films streamen, rondsurfen, downloaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (online tv kijken, on demand films kijken, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt direct direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Botlek. Dit levert een forse besparing op, tot wel €61 ieder jaar opnieuw. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Middels onze postcodetool vind je uitvoerige info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Botlek.

Alle aanbieders

Achterhaal de aanbiedingen van alle erkende providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 100 mb/s plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €60 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een types breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Goedkoop alles in 1 van Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor een groot deel van de Nederlanders te ontvangen. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Botlek biedt maar diverse kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor de heavy users. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Botlek aanwezig? Gebruik onze vergelijker en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Positief Minpunt Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Botlek?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Tele2, Online.nl, Telfort, Vodafone, KPN, Ziggo) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gezien? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties zijn aangesloten bij een overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, Online.nl, Vodafone bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Botlek? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten adverteren met supersnelle internetpakketten. Soms tot wel 475 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid doorzoek jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden door de bank genomen drie verschillende segmenten. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, internetbankieren, social media. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. Videoland of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Boesingheliede.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Botlek. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in de omgeving van Rotterdam?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra’s als on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist of dure zenderpakketten met premium zenders zoals TV Oranje. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Botlek.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, PC, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als Eén.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene kabelaars kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle kabelaars laten je tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Ginx Entertainment. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Dijkland en internationale zenders als Crime & Investigation Network. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met extra zenderpakketten als Eredivisie live en het Zee TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in Botlek


Internet en tv vergelijken in Botlek

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Botlek. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Tot 100 Mbit/s download
De alles in 1 oplossing
Korting bij 2 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
HD-zenders kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Gemakkelijk uitbreiden
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Actief in enkele weken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gemakkelijk overstappen
Hoge korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Top verbinding
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Installatiegarantie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Snelle levertijd
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Goede klantenservice
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Snel en betrouwbaar
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelGemakkelijk overstappen
Scherpe aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Botlek

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Rotterdam wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: Glasvezel internet is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Botlek? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Biest-Houtakker.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Botlek.