Alles in 1 Brantgum Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €81


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Brantgum vergelijken en online bestellen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle trouwe verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor thuiswerken, internetbankieren, films streamen, televisie kijken en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van allesin1prijzen.nl tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Brantgum. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €87 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Met ons zoekscript zoek jij praktische informatie over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Brantgum.

Alle internet-aanbieders

Check de pakketten van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €94 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv zonder bellen Ziggo.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor heel veel gezinnen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Brantgum heeft slechts een paar kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Brantgum af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Type aansluiting Pluspunt Negatief Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Brantgum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Telfort, Online.nl, Vodafone, KPN, Tele2, Ziggo) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor zit je nooit zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven verschaffen deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Tevens managen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, KPN, Telfort, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Brantgum? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders verkondigen razendsnel internet. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Onderstaand bekijk je een praktisch overzicht. Per online activiteit vind je de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, internetbankieren, social media. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Borgsweer.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Brantgum. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in en rondom Dongeradeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website vergelijk je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Liever zonder televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor opties die totaal niet relevant zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Voorbeelden zijn extra diensten als live pauzeren, vooruitkijken, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als Eurosport2. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Brantgum.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, Playstation, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 5.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige organisaties kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere tv-aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als RTL 7. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als RTV Hardenberg. Of wat dacht je van: BBC Entertainment. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met add-on zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het MAX tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Brantgum


Internet en tv vergelijken in Brantgum

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Brantgum. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Alle bekende kanelen
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Tot 7 dagen terugkijken
Goede welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Glasvezel internet
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
De alles in 1 oplossing
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Actief in enkele weken
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Met installatie garantie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Programma gemist
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Goede klantenservice
Veel voordeel


Youfone

Verschillende pakketten
Gratis modem
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Snel en betrouwbaar
1 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Meerde add-ons
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Installatiemonteur mogelijk
Introductiekorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Brantgum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Dongeradeel is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Brantgum? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Blauwestad.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Brantgum.