Alles in 1 Britsum Bekijk alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Britsum vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe betrouwbare internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, thuiswerken, films streamen, televisie kijken of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met de vergelijker vergelijk je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, online tv kijken, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij ziet daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Britsum. Start met vergelijken en bespaar zo €76 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Via allesin1prijzen.nl spot je handige details en tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Britsum.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de proposities van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maximaal 500MB en extra zenderpakketten.

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €63 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv zonder bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de consumenten beschikbaar. Een belangrijk voordeel is de keuzevrijheid. Om die reden zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Britsum heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Door gebruik van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Britsum verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Pluspunt Minpunt Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Britsum?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (KPN, Vodafone, Telfort, Ziggo, Online.nl, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gevonden? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders leveren deze overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Voorbeelden zijn het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Tele2, KPN, Online.nl bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Britsum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, extra veel mobiele data, of iets als gratis Film1. Door soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders verkondigen supersnelle internetpakketten. Vaak wel 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden lees jij een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis bekijk je de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn naar schatting 3 categorieën internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, e-mailen, Social. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Netflix of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Bourtange.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Britsum. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de streek Leeuwarderadeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met onze vergelijker check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan services die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan extra diensten als begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken of dure zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Disney XD 24h. Heb je dit wel echt nodig? Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Britsum.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (tablet, desktop, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als RTL 7.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige partijen kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de bedrijven laten je TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Denk hierbij aan MTV Brand New Muziek. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als TV 6 en internationale zenders als NostalgieNet. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten. Denk aan Film1 en het Samanyolu Avrupa televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Britsum


Internet en tv vergelijken in Britsum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Britsum. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Installatiegarantie
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Uitzending gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Stabiele verbinding
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Top verbinding
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Topkwaliteit TV
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Snelle levertijd
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Betrouwbaar netwerk
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Actief in enkele weken
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Binnen 6 weken actief
Unieke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Live pauzeren
Heel betaalbaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Gemakkelijk overstappen
Korting bij 2 jaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Britsum

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de omgeving van Leeuwarderadeel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Britsum? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Blokzijl.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Britsum.