Alles in 1 Britswert Ontdek alle pakketten profiteer van kortingen tot €88


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Britswert vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge stabiele aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Internet gebruiken we voor social media, televisie kijken, internetbankieren, rondsurfen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Via onze postcodetool vergelijk je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je spot direct meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Britswert. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €60 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Door allesin1prijzen.nl bekijk jij behulpzame details en tips over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Britswert.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €76 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste genres van breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 alles apart Stipte.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle Nederlanders beschikbaar. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Britswert heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Britswert af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traagste verbinding Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Britswert?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De populaire providers (Telfort, Online.nl, Vodafone, Tele2, XS4ALL, KPN) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal gezien? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Ziggo, XS4ALL, KPN, Telfort, Vodafone geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Britswert? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen enorme internetsnelheden. Veelal 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder bekijk je een handig overzicht. Per bezigheid doorzoek jij de geschatte snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden ongeveer drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor mailen, internetbankieren, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Boven-Leeuwen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Britswert. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierbij wat tips.

Welke partijen leveren in regio Littenseradiel?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via de vergelijk module vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of kijk je amper TV? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een hoop alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Bekende voorbeelden zijn extra services zoals uitzending gemist, vooruitkijken, on demand films kijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Ons. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Britswert.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als TV Oranje Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Het gros van de providers bieden de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan Eurosport 1 Sport. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Brug TV en internationale zenders als BBC One. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met extra zenderpakketten evenals Eredivisie live of het Kral TV tv-kanaal. Op de website van jouw provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Britswert


Internet en tv vergelijken in Britswert

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Britswert. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (online tv kijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Actief in enkele weken
Welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Gratis telefoonnummer
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Tot 7 dagen terugkijken
Hoge korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Live pauzeren
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Installatiegarantie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Actief in enkele weken
Goede welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Meerde add-ons
2 jaar aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Interactieve televisie
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met handige App
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Ruim aanbod zenders
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Betrouwbaar netwerk
Tijdelijke korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Britswert

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Littenseradiel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Britswert? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Boazum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Britswert.