Alles in 1 Buitenpost Check alle providers en ontvang een voordeel tot €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Buitenpost vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en trouwe verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, internetbankieren, televisie kijken, uploaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via onze tool vergelijk je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Buitenpost. Start met vergelijken en bespaar zo €85 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Door deze website zoek je uitgebreide informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Buitenpost.

Alle leveranciers

Achterhaal de aanbiedingen van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van maar liefst 100 MB en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €82 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn soorten breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 pakket van Tweak.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel consumenten toegankelijk. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Buitenpost heeft slechts enkele kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Met behulp van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Buitenpost verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Type internet Gunstig Negatief Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Buitenpost?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grote jongens (KPN, Telfort, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Online.nl) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties verschaffen deze overstapservice. De toekomstige partij regelt het papierwerk. Denk aan het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Telfort, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Buitenpost? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis add-ons voor je interactieve TV. Door soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven enorme internetsnelheden. Vaak wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Onderstaand bekijk jij veel voorkomende handelingen. Per gebeurtenis vind jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren bij benadering 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en maak je gebruik van o.a. NPO of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Broekland.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Buitenpost. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Achtkarspelen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor services die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om extraatjes zoals on demand films kijken, begin gemist, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als Shorts TV. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Buitenpost.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, computer, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Een groeiend aantal organisaties bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Zoals Eurosport 1 Sport. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: NDR. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met premium zenderpakketten evenals PTV Prime of het Kral TV kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in Buitenpost


Internet en tv vergelijken in Buitenpost

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je over naar een nieuwe woning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Buitenpost. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Ruime keuze
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Snel en betrouwbaar
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Installatiegarantie
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Snelle levertijd
Welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Glasvezel internet
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Met installatie garantie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Met gratis router
Scherpe welkomstcadeaus


Youfone

Momenteel alleen DSL
Pakket zelf samenstellen
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Moeiteloos overstappen
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Zorgeloos online
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Glasvezel internet
Voordelige tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Buitenpost

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Achtkarspelen zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Buitenpost? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Bosschenhoofd.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Buitenpost.