Alles in 1 Dalem Vergelijk direct alle providers profiteer van kortingen tot €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dalem vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het mag niet langzaam zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor thuiswerken, internetbankieren, rondsurfen, televisie kijken of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze tool check je alle providers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (uitzending gemist, online tv kijken, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Dalem. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €53 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Geen probleem! Via onze zoekmachine spot jij handige info over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Dalem.

Alle leveranciers

Achterhaal de prijs van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €84 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Maar welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 van Fiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huizen voorhanden. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Dalem heeft slechts een paar kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Dalem beschikbaar? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Pluspunt Minpunt Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Dalem?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Telfort, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2, KPN) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een andere partij. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de providers werken samen met deze overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk aan het afzeggen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl, Tele2 bieden dit aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Dalem? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De verschillende providers lopen te koop met enorme internetsnelheden. In de regel wel 400 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna spot je een handig overzicht. Per gebeurtenis tref jij de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Wij onderscheiden naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor e-mailen, websites bezoeken, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Capelle aan den IJssel.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Dalem. Welk pakket past bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Gorinchem?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Nadat de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra diensten als live pauzeren, online tv kijken, begin gemist of pakketten met extra veel zenders met kanalen als MTV Brand New. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Dalem.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , Xbox, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Eurosport 1 Sport.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de internetproviders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal aanbieders laten jou gemakkelijk programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals Ketnet Kids. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV Zwolle en internationale kanalen zoals TVE. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met betaalde zenderpakketten. Denk aan Voetbalkanaal of het Zee Cinema kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Dalem


Internet en tv vergelijken in Dalem

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Dalem. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Digitaal tv-kijken
Hoge korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Glasvezel internet
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Begin gemist
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Installatiegarantie
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met extra zenderpakketten
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Digitaal tv-kijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Goede klantenservice
Cashback kortingen


Youfone

Met 26 HD zenders
Betrouwbaar netwerk
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Snel en betrouwbaar
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Heldere voorwaarden
Maandelijkse korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dalem

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Gorinchem is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Zo’n glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Dalem? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Bruinehaar.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Dalem.