Alles in 1 Dalen Vergelijk direct alle pakketten en ontvang een voordeel tot €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dalen vergelijken en online bestellen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en stabiele internet-connectie mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor films streamen, rondsurfen, social media, uploaden van bestanden of online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via de vergelijker ontdek je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (extra zenderpakketten, begin gemist, tv programma’s opnemen) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je spot daaropvolgend rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Dalen. Zo bespaar je tot wel €53 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met behulp van onze postcodetool bekijk je behulpzame informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Dalen.

Alle providers

Achterhaal de prijzen van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid van maar liefst 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €88 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn genres van breedbandinternet. Echter, welke soort verbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 pakket van UPC.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de huishoudens verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 400 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Dalen heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Dalen aanwezig? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Gunstig Nadeel Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Geen landelijke dekking Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Dalen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Telfort, Online.nl, Tele2, Ziggo, KPN, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties bieden deze overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens letten zij er op dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Vodafone, Ziggo doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Dalen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op €10,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis HBO. Met dank aan combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor hoge internetsnelheden. Normaliter 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder doorzoek je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid tref jij de minimale snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn grofweg 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent alleen online voor e-mailen, E-bankieren, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Castelre.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Dalen. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in en rondom Coevorden?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je direct de beschikbare aanbieders. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, routers, modems? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Voorbeelden zijn modules als tv programma’s opnemen, begin gemist, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met extra zenders zoals RTL Telekids. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Dalen.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van overige zenders zoals TLC Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Televisieprogramma opnemen
Veel internetproviders bieden de optie tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Denk hierbij aan Veronica / Disney XD. Ook kun je ook regionale zenders kijken als RTV West. Of wat dacht je van: BBC Entertainment. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met add-on zenderpakketten als Ziggo Sport en het Passie XXX tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Dalen


Internet en tv vergelijken in Dalen

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Dalen. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
HD-zenders kijken
Introductie-aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Live pauzeren
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
HD-zenders kijken
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Vlugge activatie
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Interactieve televisie
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
HD-zenders kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Experia Box V10
Gemakkelijke installatie
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Alle tv-zenders
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Met radiozenders
Voordelig proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Topkwaliteit TV
Scherpe aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dalen

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In en rondom Coevorden wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is vliegensvlug (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Dalen? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Bruinisse.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Dalen.