Alles in 1 De Bilt Ontdek alle pakketten profiteer van kortingen tot €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Bilt vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en trouwe aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor 0 en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via deze website tref je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt aansluitend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Bilt. Op die manier bespaar je al gauw €84 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Het kan allemaal! Op basis van onze tool vind je uitgebreide informatie over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in De Bilt.

Alle aanbieders

Ontdek de proposities van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot 500MB en extra zenderpakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €86 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Doorzoek eerst alle info m.b.t. 3-in-1 aanbieding Tweak.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huishoudens toegankelijk. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. Het nadeel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. De Bilt werken helaas 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in De Bilt leverbaar? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Pluspunt Nadeel Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in De Bilt?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Tele2, Vodafone, KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Zodoende zit je nooit zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het gros van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste bedrijven zijn aangesloten bij deze overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt dan alles. In het bijzonder het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, XS4ALL, Tele2 bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, is de keuze voor quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in De Bilt? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Beneden lees je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid tref jij de minimale snelheid.


Wat doe jij? Voorgeschreven snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor social media, surfen, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of NLziet. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Colijnsplaat.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in De Bilt. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in omgeving De Bilt?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools tref je gemakkelijk & snel de providers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Denk aan extra services zoals extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Disney XD 24h. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in De Bilt.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, PC, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld MTV Brand New Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij enkele tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als XITE Muziek. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals IJsselland-TV en internationale zenders als FOXlife. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met premium zenderpakketten als Voetbalkanaal en het X-MO kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Utrecht.

alles in 1 in De Bilt


Internet en tv vergelijken in De Bilt

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in De Bilt. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Met installatie garantie
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Live pauzeren
Scherpe prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Snel en betrouwbaar
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
De alles in 1 oplossing
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Vlugge activatie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Heldere voorwaarden
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Actief in enkele weken
Introductiekorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Tot 7 dagen terugkijken
Welkomstkorting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Gemakkelijk uitbreiden
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Gratis ontvanger
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Gratis nummerbehoud
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Top serviceteam
Tijdelijke aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in De Bilt

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de omgeving van De Bilt zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel jij tijdelijk al rond de €40 – €50 in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in De Bilt? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Buinen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in De Bilt.