Alles in 1 De Bult Ontdek alle providers en bespaar tot wel €63


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Bult vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een rappe degelijke verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor social media, films streamen, onze studie, uploaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Met behulp van onze postcodetool check je alle leveranciers. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, begin gemist, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij doorzoekt aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in De Bult. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €82 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Door allesin1prijzen.nl vind je praktische info en adviezen over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in De Bult.

Alle internet-providers

Vergelijk de prijs van alle bekende providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 200MB en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €96 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Maar welke soort verbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over 3-in-1 met glasvezel Kliksafe.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze verbinding is voor bijna alle Nederlanders toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. De Bult heeft maar 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in De Bult leverbaar? Gebruik onze vergelijker en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelig Negatief Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €55

Hoe gaat overstappen van internetprovider in De Bult?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Telfort, Vodafone, Ziggo, Tele2, Online.nl, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven bieden deze overstapservice. De nieuwe leverancier regelt dan alles. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Verder regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Je bent dus geen dag offline. KPN, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Telfort, Vodafone werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Kies eventueel voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in De Bult? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis Spotify. Dankzij dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 475 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden bekijk jij een handig overzicht. Per activiteit spot je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien circa drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, internetbankieren, surfen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Videoland of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Colmschate.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in De Bult. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Steenwijkerland?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen belangstelling in vaste telefonie? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Bekende voorbeelden zijn aanvullende opties zoals live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Comedy Central Family. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in De Bult.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, consoles, en natuurlijk je TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Music Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een aantal kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Maar bij steeds meer leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle organisaties laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals The QYOU Entertainment. Verder kun je ook regionale zenders kijken als RTV Sternet en internationale kanalen zoals BBC Two. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport en het ART Europe tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Overijssel.

alles in 1 in De Bult


Internet en tv vergelijken in De Bult

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in De Bult. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (extra zenderpakketten, uitzending gemist, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Gratis ontvanger
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
De alles in 1 oplossing
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Pakket zelf samenstellen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Digitaal tv-kijken
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Stabiele verbinding
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Overal online TV kijken
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Optionele zenderpakketten
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Ruim aanbod zenders
Simpele voorwaarden


Youfone

Momenteel alleen DSL
Gemakkelijk overstappen
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Snel en betrouwbaar
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Heldere voorwaarden
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Meerde add-ons
Scherpe voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Bult

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de omgeving van Steenwijkerland is dit ook zeker het geval. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in De Bult? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Buitenkaag.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in De Bult.