Alles in 1 de Hoef Vergelijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €73


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in de Hoef vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en solide verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We gebruiken internet voor social media, onze studie, televisie kijken, rondsurfen en nog veel meer. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Via ons zoekscript check je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (begin gemist, vooruitkijken, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt daarna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in de Hoef. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €79 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Door allesin1prijzen.nl vergelijk jij uitgebreide informatie + tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in de Hoef.

Alle aanbieders

Bekijk de proposities van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden van 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €72 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Internet, tv zonder bellen XS4ALL.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel huishoudens verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv & streamen. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. de Hoef biedt maar diverse kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in de Hoef beschikbaar? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Verbindingstype Voordeel Nadeel Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in de Hoef?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (Tele2, Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een mooie pakketdeal geselecteerd? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de internetproviders verschaffen deze overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. Onder andere het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Tele2, XS4ALL doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in de Hoef? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis FOX Sports. Met behulp van combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders maken reclame voor razendsnel internet. Soms tot wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit lees je de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over plusminus 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor e-mailen, Social, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Pathé Thuis. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Daarle.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in de Hoef. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke internet providers zijn er in de streek De Ronde Venen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je alle nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn modules als on demand films kijken, begin gemist, live pauzeren of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Ons. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in de Hoef.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Hedendaags zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (mobiel, computer, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Ketnet Kids.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal internetproviders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer tv-aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

Televisieprogramma opnemen
Veel organisaties bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk hierbij aan MTV Hits Muziek. Daarnaast heb je vaak toegang tot regionale kanalen als WOS TV en internationale kanalen zoals Slam!TV. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met premium zenderpakketten. Denk aan Film1 en het TVBS televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Utrecht.

alles in 1 in de Hoef


Internet en tv vergelijken in de Hoef

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in de Hoef. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Met extra zenderpakketten
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Interactieve televisie
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Top verbinding
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Stabiel netwerk
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Gratis modem
Scherpe korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Live pauzeren
Hoge korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
De alles in 1 oplossing
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Installatiegarantie
Voordelige tarieven


Youfone

Met 26 HD zenders
Gratis nummerbehoud
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Moeiteloos overstappen
Goedkope tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Stabiele verbinding
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Met extra zenderpakketten
Voordelig proberen


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in de Hoef

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. En ook in de regio De Ronde Venen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (100 tot 400 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in de Hoef? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Burgerbrug.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in de Hoef.