Alles in 1 De Hoeve Bekijk alle aanbieders profiteer van kortingen tot €57


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Hoeve vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve goede internetaansluiting mag daarom niet ontbreken. We internetten voor social media, onze studie, rondsurfen, downloaden van bestanden en nog veel meer. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van allesin1prijzen.nl ontdek je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (online tv kijken, begin gemist, vooruitkijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in De Hoeve. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €82 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij deze website doorzoek jij uitgebreide informatie over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in De Hoeve.

Alle kabelaars

Ontdek de pakketten van alle erkende providers

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €90 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal soorten breedbandinternet. Echter, welke internetverbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Internet, tv en bellen T-Mobile.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor een groot deel van de huizen voorhanden. Een belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat het aanbod beperkt is. De Hoeve biedt maar diverse kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid verschilt vaak niet. Essentieel voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in De Hoeve verkrijgbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelen Nadeel Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in De Hoeve?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (Tele2, Telfort, KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een alles-in-1 aanbieding gespot? Dit proces gaat soepel en vlot via de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders leveren een overstapservice. De toekomstige aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het beëindigen van het huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, XS4ALL, Tele2, Online.nl, KPN kunnen dit aanbieden. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in De Hoeve? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis HBO. Door gebruik te maken van deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers beloven hoge internetsnelheden. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden tref je een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden bij benadering 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan e-mailen, websites bezoeken, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Film1 of NLziet. Online met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Daarlerveen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Hoeve. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de streek Weststellingwerf?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor services die totaal niet relevant zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra diensten als on demand films kijken, online tv kijken, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als BabyTV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren behoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in De Hoeve.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (telefoon, desktop, en niet te vergeten de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als RTL 8.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij verscheidene partijen kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle bedrijven laten je programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als VH1 Muziek. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als OOG TV. Maar ook internationalen zoals MTV Brand New. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met add-on zenderpakketten als Ziggo Sport of het TeVeSur kanaal. Bij je eigen internet-provider bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Friesland.

alles in 1 in De Hoeve


Internet en tv vergelijken in De Hoeve

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in De Hoeve. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, uitzending gemist, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Topkwaliteit TV
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Tot 7 dagen terugkijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Binnen 6 weken actief
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Zorgeloos online
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Gratis modem
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Stabiele verbinding
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Binnen 6 weken actief
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Stabiele verbinding
Hoge aanbieding


Youfone

Met YoufoneTV app
Stabiel netwerk
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Gratis telefoonnummer
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Ruime keuze
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Glasvezel internet
Scherpe korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Hoeve

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. Met name in de omgeving Weststellingwerf wordt dit bevestigd. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in De Hoeve? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen zoekresultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Burgerveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in De Hoeve.