Alles in 1 De Koog Check alle providers en bespaar tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Koog vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle betrouwbare internetaansluiting is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken het voor thuiswerken, rondsurfen, televisie kijken, downloaden van bestanden en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Met de vergelijker check je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), neem een snelle of tragere verbinding, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je doorzoekt daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Koog. Zo bespaar je tot wel €57 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Door ons zoekscript spot je nuttige details over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in De Koog.

Alle providers

Ontdek de deals van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB plus handige interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €59 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn types breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Internet, tv bellen Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel huizen te ontvangen. Een grote pré van ADSL is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. De Koog biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Essentieel voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in De Koog voorhanden? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Positief Nadelen Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Beperkt aanbod Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in De Koog?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Telfort, XS4ALL, Vodafone, Tele2, Online.nl, Ziggo) hebben een samenwerking. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Vervolgens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, Online.nl, Telfort, XS4ALL, KPN bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in De Koog? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Elke maand opnieuw korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis add-ons voor je interactieve TV. Met dank aan dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders schreeuwen met vaak het snelste internet. In de regel wel 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder spot je een handig overzicht. Per werkzaamheid bekijk jij de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over ruwweg 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, E-bankieren, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en stream je films via Netflix of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Dalerveen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in De Koog. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Texel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor opties die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om extra’s als vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als Fox Sports. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn opties. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in De Koog.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, Playstation, en de traditionele TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als National Geographic Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Het gros van de kabelaars laten jou (gratis) programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Alle providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Ketnet Kids. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Omroep RTM en je kunt kiezen voor MTV Base. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan Film1 of het Zee TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in De Koog


Internet en tv vergelijken in De Koog

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in De Koog. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Vlugge activatie
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Ruime keuze
Korting bij 2 jaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Live pauzeren
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Glasvezel internet
Goede welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Ruime keuze
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Meerde add-ons
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Pakket zelf samenstellen
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Stabiel netwerk
Eerste periode korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Gratis telefoonnummer
Maximaal voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Pakket zelf samenstellen
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Top verbinding
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Ruime keuze
Voordelige tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Koog

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Met name in de omgeving Texel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is megasnel (200 tot 450 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in De Koog? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Burum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in De Koog.