Alles in 1 De Krim Vergelijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €55


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Krim vergelijken? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en solide verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor onze studie, televisie kijken, downloaden van bestanden, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met onze postcodetool bekijk je alle providers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Je ziet direct ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Krim. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €79 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Op basis van deze website spot je uitgebreide details en tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in De Krim.

Alle leveranciers

Vergelijk de aanbiedingen van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €63 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allemaal soorten breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Internet & televisie UPC.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huizen beschikbaar. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. De Krim heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in De Krim verkrijgbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Gunstig Ongunstig Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Krim?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De meest bekende aanbieders (Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, XS4ALL, Vodafone) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal uitgekozen? Dit proces gaat soepel en vlot door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers bieden deze overstapservice. Jouw toekomstige provider regelt het papierwerk. Onder andere het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Eveneens managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, XS4ALL doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Krim? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan combideals als deze is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders verkondigen vaak het snelste internet. Normaliter 450 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden vind jij een handig overzicht. Per gebeurtenis spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen bij benadering 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor surfen, mailen, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Dalfsen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in De Krim. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Hardenberg?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website vind je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan opties die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals uitzending gemist, begin gemist, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als BBC Entertainment. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen behoren tot de mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in De Krim.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (mobiele telefoon, computer, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Canvas.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal tv-aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Additionele zenderpakketten
De meeste pakketten hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals NET 5. Daarentegen kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Limburg. Maar ook internationalen zoals BBC Four/ CBeebies. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog completer maken met premium zenderpakketten. Denk aan Film1 en het SET Asia televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Overijssel.

alles in 1 in De Krim


Internet en tv vergelijken in De Krim

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in De Krim. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Pakket zelf samenstellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Supersnel via Glas
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Diverse pakketten
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Supersnel via Glas
1 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Installatiemonteur mogelijk
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Ruime keuze
1 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Glasvezel internet
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Moeiteloos overstappen
Maandelijkse korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Interactieve televisie
Eerste maanden korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Goedkoop vast bellen
Direct profiteren

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Goede klantenservice
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Interactieve televisie
Heel betaalbaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Krim

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Hardenberg zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in De Krim? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Bussum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in De Krim.