Alles in 1 de Lutte Vergelijk direct alle pakketten profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in de Lutte vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge trouwe verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor 0 en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van ons zoekscript check je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (begin gemist, uitzending gemist, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt direct overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in de Lutte. Zo bespaar je tot wel €93 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Met behulp van de vergelijker tref jij nuttige info en adviezen over voordelig bellen, tv kijken en internetten in de Lutte.

Alle leveranciers

Achterhaal de pakketten van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €79 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welke verbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 alles apart OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor heel veel Nederlanders bereikbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. de Lutte heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Onmisbaar voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in de Lutte aanwezig? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordeel Nadelen Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in de Lutte?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Vodafone, Ziggo, Tele2, Telfort, XS4ALL) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? De overstap is eenvoudig door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders werken met een overstapservice. De toekomstige aanbieder regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Vervolgens regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Tele2, KPN, Telfort, Online.nl, Vodafone, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in de Lutte? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Doorgaans 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel doorzoek je een aantal alledaagse voorbeelden. Per werkzaamheid spot jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Film1. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Darp.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in de Lutte. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in en rondom Losser?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, routers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals on demand films kijken, live pauzeren, uitzending gemist of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als 192TV. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in de Lutte.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Comedy Central Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal alles-in-1 providers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere leveranciers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Extra zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk aan kanalen als Ketnet Kids. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Sternet. Of wat dacht je van: MTV Brand New. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met betaalde zenderpakketten. Denk aan Fox Sports of het Euro Star tv-kanaal. Op de site van de aanbieder doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Overijssel.

alles in 1 in de Lutte


Internet en tv vergelijken in de Lutte

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in de Lutte. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, on demand films kijken, online tv kijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Goede klantenservice
Maximaal voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Tot 7 dagen terugkijken
Voordelig proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Installatiemonteur mogelijk
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Goede klantenservice
Veel voordeel

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Met installatie garantie
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Diverse pakketten
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Installatiegarantie
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Gratis telefoonnummer
Hoge korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Topkwaliteit TV
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Met extra zenderpakketten
Welkomstkorting

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in de Lutte

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. En ook in de regio Losser hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in de Lutte? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Cadzand.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in de Lutte.