Alles in 1 De Rijp Bekijk alle pakketten en ontvang een voordeel tot €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Rijp vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge betrouwbare aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van ons zoekscript vind je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij treft direct rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in De Rijp. Dit levert een forse besparing op, tot wel €97 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Op basis van ons zoekscript doorzoek jij nuttige informatie + tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in De Rijp.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €60 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen soorten breedbandinternet. Alleen, welke verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, televisie en bellen Kliksafe.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor heel veel Nederlanders bereikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De keerzijde hiervan is o.a de relatief trage verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. De Rijp heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Noodzakelijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in De Rijp leverbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordeel Nadelig Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in De Rijp?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Doe dat direct via internet. De meest bekende aanbieders (Telfort, Vodafone, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de partijen werken met de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afzeggen van je huidige tv- internet en bellen abonnement. Eveneens regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, KPN, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Online.nl kunnen dit aanbieden. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Belangrijk: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in De Rijp? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met vaak het snelste internet. Doorgaans 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel lees jij een aantal praktische voorbeelden. Per activiteit tref jij de geschatte snelheid.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je gebruikt het internet alleen voor mailen, social media, surfen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet De Glind.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in De Rijp. Hoe maak ik een goede keuze? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in en rondom Graft-De Rijp?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met behulp van onze website tref je in een oogopslag alle spelers. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, routers, modems? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit extra’s als live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met betaalkanalen als Disney XD 24h. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in De Rijp.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Met behulp van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, Playstation, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals Discovery Channel Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer organisaties kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Meer en meer providers laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals RTL 7. Ook heb je vaak toegang tot regionale kanalen als ROS-Kabelkrant en je kunt kiezen voor National Geographic Wild. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met extra zenderpakketten evenals Fox Sports of het ART Europe kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in De Rijp


Internet en tv vergelijken in De Rijp

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in De Rijp. Dit gaat gemakkelijk door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, live pauzeren, on demand films kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Heldere voorwaarden
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Snel en betrouwbaar
Scherpe aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Ruim aanbod zenders
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Top serviceteam
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Diverse pakketten
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Veilig online pakket
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
De alles in 1 oplossing
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Installatiemonteur mogelijk
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Met YoufoneTV app
Stabiele verbinding
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Betrouwbaar netwerk
Scherpe korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Topkwaliteit TV
Cashback kortingen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Rijp

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. Ook in de buurt van Graft-De Rijp is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV beginnen qua prijs rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in De Rijp? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Castricum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in De Rijp.