Alles in 1 De Steeg Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Steeg vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe stabiele internetverbinding is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Dankzij onze tool bekijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, live pauzeren, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Je ziet aansluitend meteen de goedkoopste alles in 1 provider in De Steeg. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €58 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Door onze zoekmachine vergelijk jij handige details en tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in De Steeg.

Alle kabelaars

Achterhaal de deals van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden van maar liefst 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €56 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn types breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Internet, tv en bellen KPN.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle woningen voorhanden. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. De Steeg biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door gebruik van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in De Steeg voorhanden? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Pluspunt Nadelen Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Maximale snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in De Steeg?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (KPN, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Tele2, Telfort) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de partijen zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Verder regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, Ziggo, Tele2, Online.nl, Telfort doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in De Steeg? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Denk aan leuke extra’s als €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Dankzij soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen steeds vaker met hoge snelheden. Veelal 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Beneden vind je een lijst met voorbeelden. Per activiteit vind jij de geschatte snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Wij onderscheiden globaal gezien drie verschillende segmenten. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor surfen, mailen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Film1. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet De Heen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in De Steeg. Maar welk pakket past nu bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de buurt van Rheden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker vind je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, routers, wifi-versterkers? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals extra zenderpakketten, uitzending gemist, on demand films kijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Fox Sports. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn mogelijkheden. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in De Steeg.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, Xbox, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als Eurosport 1 Sport.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene organisaties is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij andere partijen kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer bedrijven laten je televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als TV Oranje Muziek. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV West. Of wat dacht je van: BBC Four/ CBeebies. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met extra zenderpakketten zoals Film1 of het Dusk! kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Gelderland.

alles in 1 in De Steeg


Internet en tv vergelijken in De Steeg

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in De Steeg. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Vlugge activatie
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Alle bekende kanelen
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Snelle levertijd
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gratis telefoonnummer
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Programma gemist
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Topkwaliteit TV
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Met radiozenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Alle tv-zenders
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Verschillende pakketten
Optionele zenderpakketten
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Binnen 6 weken actief
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Installatiegarantie
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Top serviceteam
Hoge aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in De Steeg

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Rheden is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in De Steeg? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Coevorden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in De Steeg.