Alles in 1 De Zilk Vergelijk online alle pakketten profiteer van kortingen tot €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in De Zilk vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge betrouwbare verbinding tot het internet is tegenwoordig een absolute must. We gebruiken internet voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via allesin1prijzen.nl check je alle internetdiensten. Overstappen gaat gemakkelijk online. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, kies een snelheid die bij jou past, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, begin gemist, live pauzeren) en schat het aantal belminuten. Je ziet nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in De Zilk. Dit levert een forse besparing op, tot wel €50 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Via ons zoekscript check jij handige info over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in De Zilk.

Alle internet-providers

Check de prijzen van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden van wel 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €89 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke verbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 van Fiber.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de consumenten bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. De Zilk heeft een beperkt aantal kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in De Zilk verkrijgbaar? Vul de tool in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort verbinding Positief Nadelig Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in De Zilk?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Tele2, Ziggo, Telfort, Vodafone, KPN, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw aanstaande provider zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2, Telfort, XS4ALL doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot deze overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Een andere benaming is triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in De Zilk? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, dubbele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Door soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders adverteren met vaak het snelste internet. Veelal 100den Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder vind je veel voorkomende handelingen. Per bezigheid doorzoek je de benodigde snelheid.


Wat doe je? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen door de bank genomen 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke klasse raden wij een internetsnelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent alleen online voor websites bezoeken, Social, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet De Lier.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in De Zilk. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in de omgeving van Noordwijkerhout?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt het overzicht aangepast. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extra services zoals begin gemist, on demand films kijken, vooruitkijken of premium zenderpakketten met extra zenders zoals Fine Living. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in De Zilk.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiel, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van velerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 8.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een aantal aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij andere tv-aanbieders kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten je programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Voorbeelden zijn zenders als Discovery Channel Documentaire. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als OOG TV en internationale zenders als National Geographic Wild. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met extra zenderpakketten zoals Eredivisie live of het Meiden van Holland kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Zuid-Holland.

alles in 1 in De Zilk


Internet en tv vergelijken in De Zilk

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in De Zilk. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, begin gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Actief in enkele weken
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Met radiozenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Meerde add-ons
2 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Snelle levertijd
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Overal online TV kijken
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Ruime keuze
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Uitzending gemist
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Met handige App
Direct profiteren


Youfone

Met YoufoneTV app
Installatiemonteur mogelijk
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Meerde add-ons
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Topkwaliteit TV
Voordelige tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Gratis telefoonnummer
Nieuwe klanten bonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in De Zilk

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. Met name in de omgeving Noordwijkerhout zijn er steeds meer mogelijkheden. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in De Zilk? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Culemborg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in De Zilk.