Alles in 1 Den Bosch Check alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Den Bosch vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en goede aansluiting op internet is bijna een eerste levensbehoefte. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Door onze postcodetool bekijk je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij spot nadien overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Den Bosch. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €99 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Middels ons zoekscript ontdek jij uitvoerige informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Den Bosch.

Alle kabelaars

Vergelijk de proposities van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid tot wel 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €92 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allemaal categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding past bij mij? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, televisie en bellen NLE.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor vrijwel alle huishoudens beschikbaar. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Den Bosch heeft slechts enkele kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Voorgeschreven voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Den Bosch beschikbaar? Vul de tool in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Voordelen Ongunstig Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Den Bosch?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Vodafone, Online.nl, Telfort, Ziggo, XS4ALL) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor blijf jij gegarandeerd online. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders bieden een overstapservice. De nieuwe aanbieder zal namelijk alles netje verzorgen. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Bovendien dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Telfort, Tele2, Online.nl, XS4ALL, KPN, Ziggo kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Den Bosch? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, dubbele data, en andere extra services zoals gratis gratis Netflix. Met dank aan dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers adverteren met supersnelle internetpakketten. Veelal 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per werkzaamheid vind jij de minimale snelheid.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We ontwaren naar schatting drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor mailen, social media, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Videoland of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Geen beperkingen: gewoon alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Rucphen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Den Bosch. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in regio s-Hertogenbosch?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met onze vergelijker tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extra’s als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als CI (Crime Investigation). Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Den Bosch.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, computer, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Discovery Channel Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele leveranciers kan dit max. 48 uur. Bij weer andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven laten je programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (ontvanger met harde schijf) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Additionele zenderpakketten
Veel leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als RTL 5. Daarentegen kan je kijken naar regio omroepen zoals N tv. Echter ook wereldwijd: Pebble TV. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met betaalde zenderpakketten zoals Eredivisie live en het X-MO kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Den Bosch


Internet en tv vergelijken in Den Bosch

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Den Bosch. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (begin gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Diverse pakketten
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Alle bekende kanelen
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Binnen 6 weken actief
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Goedkoop vast bellen
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Met radiozenders
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Interactieve televisie
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
HD-zenders kijken
Maandelijkse korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Alle bekende tv-zenders
Goede voorwaarden


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Stabiele verbinding
Voordelig proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Met radiozenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Alle tv-zenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Met radiozenders
Eerste periode korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Den Bosch

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. En ook in de regio s-Hertogenbosch komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het vliegt er over (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Tevens zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: een internet glasvezel abonnement is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Den Bosch? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Rijssen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Den Bosch.