Alles in 1 Den Haag Vergelijk online alle providers en bespaar tot wel €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Den Haag vergelijken en direct de overstap maken? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe gedegen verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor televisie kijken, social media, uploaden van bestanden, downloaden van bestanden maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Met behulp van allesin1prijzen.nl check je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, online tv kijken, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je spot daarna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Den Haag. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €65 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Middels allesin1prijzen.nl tref jij nuttige details over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Den Haag.

Alle leveranciers

Vergelijk de proposities van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot maar liefst 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €59 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn stuk voor stuk soorten breedbandinternet. Alleen, welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet, bellen en tv Delta.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is eigenlijk voor alle consumenten bereikbaar. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. De keerzijde hiervan is o.a de mindere snelheid (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Den Haag biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Voorgeschreven voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Den Haag verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en check de diverse contracten.


Verbindingstype Voordelig Nadelen Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €40
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Den Haag?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone, KPN, Tele2) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het opzeggen van je oude tv- internet en bellen abonnement. Daarnaast zien zij erop toe dat alles op tijd wordt omgezet.Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, Tele2, Telfort werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Den Haag? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Denk aan leuke extra’s als korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder bekijk jij een handig overzicht. Per online activiteit vind jij de benodigde snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden plusminus 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Per doelgroep adviseren wij een minimum snelheid.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Het internet open jij alleen voor websites bezoeken, e-mailen, E-bankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Youtube. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Roswinkel.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Den Haag. Hoe weet ik wat bij mij past? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke partijen leveren in de streek Den Haag?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als routers, modems, data-kabels? Geen interesse in vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals online tv kijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Boomerang. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Den Haag.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, desktop, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals The QYOU Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene internetproviders kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij andere alles-in-1 providers kan je tot 2 weken terugkijken.

Programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als SBS9. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Regio22 en internationale kanalen zoals BBC Entertainment. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met premium zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het ATV Avrupa kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Den Haag


Internet en tv vergelijken in Den Haag

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Den Haag. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Met gratis router
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Gratis ontvanger
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Betrouwbaar netwerk
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Stabiele verbinding
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Gratis modem
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Alle tv-zenders
Voordelige tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gemakkelijke installatie
Aantrekkelijk korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Interactieve televisie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Diverse pakketten
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Met extra zenderpakketten
Lage tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Met gratis router
Cashback kortingen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Den Haag

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Met name in de omgeving Den Haag zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en bijzonder stabiel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Den Haag? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Rietmolen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Den Haag.