Alles in 1 Deurze Bekijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €68


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Deurze vergelijken en online overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle solide internet-connectie mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor televisie kijken, thuiswerken, internetbankieren, rondsurfen of online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Middels onze postcodetool ontdek je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Jij spot direct overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Deurze. Dit levert een forse besparing op, tot wel €94 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Het kan allemaal! Door deze website check je handige informatie + tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Deurze.

Alle leveranciers

Bekijk de pakketten van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €97 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen soorten breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding moet ik kiezen? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 aanbieding Kabelnoord.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle gezinnen verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de lagere snelheden (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Deurze heeft slechts enkele kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid is vaak gelijk. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Deurze voorhanden? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Pluspunt Nadelen Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Deurze?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grootste providers (Tele2, Vodafone, Online.nl, KPN, Telfort, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe aanbieder. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? De overstap is eenvoudig dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers verschaffen een overstapservice. De nieuwe aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Verder zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, XS4ALL, Vodafone, KPN, Online.nl, Ziggo bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Deurze? Kies je voor alles in 1 producten dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, extra veel mobiele data, of iets als gratis HBO. Door deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders schreeuwen met hoge internetsnelheden. Doorgaans 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? In de tabel lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling doorzoek jij de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen om en nabij drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Delfgauw.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Deurze. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Aa en Hunze?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Geen belangstelling in bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extra services zoals begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Lite TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Deurze.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige internetproviders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders laten je TV programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals RTV Rijnmond en internationale kanalen zoals Comedy Central Extra. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten. Check o.a. Voetbalkanaal en het ART Europe tv-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Drenthe.

alles in 1 in Deurze


Internet en tv vergelijken in Deurze

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Deurze. Dit kan haast niet fout gaan wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Stabiel netwerk
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gemakkelijk uitbreiden
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Gemakkelijke installatie
Scherpe voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Overal online TV kijken
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Stabiel netwerk
2 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Met installatie garantie
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
HD-zenders kijken
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Installatiegarantie
Hoge aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Met extra zenderpakketten
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijk uitbreiden
Welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Betrouwbaar netwerk
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Ruim aanbod zenders
Goede prijs/kwaliteit


Beste alles-in-1 met glasvezel in Deurze

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Aa en Hunze zien we dit zeker terug. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Deurze? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket De Lier.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Deurze.