Alles in 1 Dokkum Vergelijk online alle providers en bespaar tot wel €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dokkum vergelijken en online overstappen? Televisie kijken en surfen op het internet: we willen dat het snel gaat, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle stabiele internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, downloaden van bestanden, films streamen, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels allesin1prijzen.nl ontdek je alle kabelaars. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je treft aansluitend overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Dokkum. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €75 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Geen probleem! Met onze tool vergelijk je behulpzame info en adviezen over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Dokkum.

Alle aanbieders

Vind de prijs van alle erkende providers

Enorm snel internet

Internetsnelheden van wel 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €83 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn soorten breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Lees direct meer over 3-in-1 met glasvezel Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor vrijwel alle Nederlanders verkrijgbaar. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Dokkum biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Dokkum af te sluiten? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Type internet Positief Minpunt Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Dokkum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, Online.nl, Ziggo, XS4ALL, Telfort, KPN) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Daardoor zit je nooit zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties werken met de overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt het papierwerk. Onder andere het beëindigen van je bestaande internet- televisie- en bellen abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, Telfort, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Dokkum? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, gratis mobiele data, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Met behulp van deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De grote providers lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand doorzoek jij een praktisch overzicht. Per bezigheid lees je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over om en nabij 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elk van dezebieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor surfen, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je online video’s op NLziet of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Didam.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Dokkum. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in omgeving Dongeradeel?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extraatjes zoals vooruitkijken, on demand films kijken, begin gemist of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als Ziggo Sport. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Dokkum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Op allerlei devices (mobiele telefoon, computer, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere zenders als FOX Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de organisaties kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Veel internetproviders laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Entertainment. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Gelre TV. Maar ook internationalen zoals TV5 MONDE Europe. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience nog completer maken met meerdere zenderpakketten als PTV Prime en het Planet Turk tv-kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Dokkum


Internet en tv vergelijken in Dokkum

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Dokkum. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De actuele wachttijd tot alles live is, is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Goede klantenservice
Introductiekorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Tot 7 dagen terugkijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Stabiel netwerk
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zelf samenstellen
Gemakkelijk uitbreiden
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Gratis nummerbehoud
Scherpe prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Overal online TV kijken
Heel betaalbaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Overal online TV kijken
Heel betaalbaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Tot 7 dagen terugkijken
Goede voorwaarden


Youfone

Met YoufoneTV app
Supersnel via Glas
Goedkoop proberen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Goede klantenservice
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Glasvezel internet
Introductie-aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
HD-zenders kijken
Goedkope prijzen


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dokkum

TV-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. Ook in de buurt van Dongeradeel komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Evenzeer heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Dokkum? En welke providers bieden het aan? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Dedemsvaart.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Dokkum.