Alles in 1 Dongjum Bekijk alle providers en bespaar tot wel €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dongjum vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet razendsnel en het liefst in hoge kwaliteit. Een innovatieve gedegen verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, downloaden van bestanden, thuiswerken, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Middels allesin1prijzen.nl check je alle providers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Jij vindt direct direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Dongjum. Zo bespaar je tot wel €78 op jaarbasis. Wil je een nieuwe kabelaar uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Met deze website doorzoek jij behulpzame info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Dongjum.

Alle internet-providers

Vergelijk de proposities van de meest populaire providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 200 mb/s plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €83 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 Kliksafe.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor het gros van de huizen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Dongjum heeft een beperkt aantal kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Dongjum leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Type internet Voordelig Ongunstig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Dongjum?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt regelt je provider dit allemaal. Daardoor ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de organisaties zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt dan alles. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, Vodafone, KPN, Online.nl, XS4ALL werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Dongjum? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Maandelijks heb je dan recht op €5,00 korting, dubbele MB’s, of iets als gratis Film1. Met dank aan aantrekkelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder lees je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit lees jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen min of meer drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan mailen, surfen, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NLziet of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Diessen.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Dongjum. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in en rondom Franekeradeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als de woonplaats is ingevuld, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke producten heb je nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om modules als on demand films kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Fashion TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Dongjum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Op allerlei devices (mobiele telefoon, desktop, of “ouderwets” op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Hits Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als Ketnet Kids. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als DHTV en je kunt kiezen voor Travel Channel. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal of het SET Asia kanaal. Op de website van jouw provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Dongjum


Internet en tv vergelijken in Dongjum

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Dongjum. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, tv programma’s opnemen, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Gemakkelijk overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Alle tv-zenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Heldere voorwaarden
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Met gratis router
Lage tarieven

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Digitaal tv-kijken
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Alle tv-zenders
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Gratis nummerbehoud
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Goede klantenservice
Voordelige tarieven


Youfone

Met YoufoneTV app
Stabiel netwerk
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Digitaal tv-kijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gemakkelijk overstappen
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Actief in enkele weken
Duidelijke voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Dongjum

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. En ook in de regio Franekeradeel zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Dongjum? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Deinum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Dongjum.