Alles in 1 Dordrecht Vergelijk direct alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dordrecht vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe gedegen verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken het voor films streamen, thuiswerken, televisie kijken, rondsurfen of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van ons zoekscript vergelijk je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Dordrecht. Dit levert een forse besparing op, tot wel €63 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder bellen? Geen probleem! Op basis van allesin1prijzen.nl ontdek je behulpzame informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Dordrecht.

Alle aanbieders

Ontdek de prijzen van alle bekende providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €86 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv bellen Tele2.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel gezinnen bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Dordrecht heeft een beperkt aantal kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Voorgeschreven voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Dordrecht af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Pluspunt Ongunstig Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Dordrecht?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, KPN) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Wanneer kan ik overstappen? De meeste alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgekozen? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Veel aanbieders leveren de overstapservice. De nieuwe leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk aan het afhandelen van je huidige bellen- internet en tv abonnement. Verder zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, Ziggo, Vodafone, Online.nl, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Noemenswaardig: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft te maken met het quad play abonnement. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Dordrecht? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, extra MB’s of iets als gratis Netflix. Dankzij dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hieronder tref jij een handig overzicht. Per werkzaamheid tref jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat ben je aan het doen? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor mailen, surfen, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Diphoorn.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Dordrecht. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in regio Dordrecht?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Als de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, data-kabels, routers? Heb jij niets aan bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra’s als tv programma’s opnemen, vooruitkijken, begin gemist of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Horse & Country TV. Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen behoren tot de mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Dordrecht.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (telefoon, PC, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Ginx Entertainment.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene aanbieders kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten je tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Voorbeelden zijn zenders als Nat Geo Wild Documentaire. Daarentegen heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Baronie TV en internationale zenders als JimJam. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met extra zenderpakketten als HBO of het Dusk! tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in Dordrecht


Internet en tv vergelijken in Dordrecht

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Dordrecht. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Live pauzeren
Tijdelijke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Gemakkelijk uitbreiden
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Snel en betrouwbaar
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gratis telefoonnummer
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Begin gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Optionele zenderpakketten
2 jaar aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Met handige App
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Heldere voorwaarden
Cashback kortingen


Youfone

Verschillende pakketten
Optionele zenderpakketten
Welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Videotheek thuis
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Top verbinding
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Interactieve televisie
Korting bij 2 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Dordrecht

Interactieve televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Dordrecht is dit ook zeker het geval. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (100 tot 400 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebestel je al vanaf €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Dordrecht? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Den Andel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Dordrecht.